| George129309 a întrebat:

Va salut! Sa va povestesc despre o fata pe care am intalnit-o iar acum...
Pai sa încep.
S-a angajat in același loc cu mine si pe același departament. Dar in 2 săptămâni și-a găsit alt loc de munca si in astea 2 săptămâni s-a întâmplat sa intru si in concediu. Am prins doar 4 sau 5 zile cu ea pe tura. Mi-a plăcut de când am vazut-o, iar când am aflat ca e ultima ei zi, am contactat-o pe what's up având numărul, ca intre colegi. Mi-a dat Facebook si de atunci(adică de vreo 3 luni) vorbim zilnic.
Am reușit sa ma vad cu ea de 4 ori. I-am luat ciocolata, un ursuleț nepoțelului ei si unul mai mare ei la ultima întâlnire. Acum 2 zile i-am spus, pentru ca nu mai aveam răbdare(si așa am "tras de ea" sa ne întâlnim),
"-Mi-am dat seama de un lucru. Îmi place de tine"(eu)
Ea a fost wow!
"-Pai si eu ce ar trebui sa spun acum?"(ea)
I-am spus, nu stiu, ce vrei sau nimic. La care ea, "chiar nu stiu ce sa spun".
As putea afla unde sta exact, oricum sta la 5-10 minute de mers pe jos de la locul meu de munca.
ACUM! Aici sa ma ajutați, dau si funda.
M-am gândit sa ma duc intr-o noapte sa ii las la poarta in curte, unul sau trei fire de trandafir impachetat cu un bilet " For Geo" sau ciocolata ei preferata. Vreau sa fie o surpriza, ce spuneți? Si spun noaptea, ca sa nu fiu văzut de alte persoane.

5 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Trebuie sa ii spui fata in fata ce simti, surprizele se fac fata in fata asa ii vezi reactia si reactia ei pe moment.

| presus a răspuns:

Mai bine i-ai da tu trandafirii si ciocolata, fara niciun bilet. O s-o faci mai fericita decat ar putea s-o faca un bilet cu "for Geo". Ai surprins-o spunandu-i ca o placi, asta este bine. Fata in timpul asta se gandeste la raspunsul care o sa ti-l dea. Si tu o vei ajuta mergand la ea cu un cadou si spunandu-i in continuare sentimentele tale fata de ea. Bafta!

| Creierash a răspuns:

Nu va gasi decat trandafirii, ciocolata o sa ti-o fure cineva. E o abordare interesanta ce zici tu, desi eu zic ca poti mai mult:
nu ii lasa la poarta, da-i-le personal. Incearca sa o duci mai departe. Jocurile astea nu-si mai au rostul acum, daca deja v-ati intalnit, v-ati dat ciocolat si ursuleti. Parerea mea.
Incearca o intalnire, la care sa ii spui cat de mult iti place de ea. Fata este foarte timida din cate inteleg eu, fii tu cel care tine carma acum la inceput. Trage de ea sa va vedeti, compune-i o poezie ceva, plimbati-va in parc. Problema e ca si tu esti cam timid, daca ati reusit sa va vedeti doar de 4 ori. Poti mai multwinking
Fara jena. Ce rau ti se poate intampla? Sa descoperi ca are pe altul? Iti zicea de prima data "Nu" daca avea pe altul. Sa nu te placa? Nu se mai intalnea cu tine de 4 ori daca nu te placea. Pur si simplu este timida, si tu la fel.
Fa si cum ai zis tu, nu zic ca strica. Poate ii place. Dar asigura-te ca nu va mai vedea nimeni nici trandafirii, nici ciocolata. Lasand gluma la o parte, nu de furat e problema, ci daca ea simte ca ai facut acest lucru si altii au vazut trandafirii aceia, vor crede ca ea are un iubit, si poate ca ii e rusine sa stie lumea ca are iubit. O fire timida ca ea este mai intima, eu cred ca ar prefera sa ii dai trandafirii direct, nu sa vada altii la usa ei trandafiri si sa zica "OOOOO, ia uite cine are iubit!" si sa o mai si intrebe "Cine e norocosul?" intr-un mod ironic.

Eu in locul tau i-as da direct la o intalnire. Iti urez mult succes cu ea!

| ManTheMan8 a răspuns:

Nu. orice cadou ii mai fain daca il dai personal, ii mult mai intim. Fata proceseaza, dincate vad nu place, ca altfel iti zicea atunci, dar nici nu e impotriva, posibil sa fie o atractie intre voi. Continua cu iesirile, si vorbeste cu ea, cat mai mult. o s-o castigi in felul asta.

| George129309 explică:

Apropo, după ce i-am spus ca o plac, am continuat sa vorbim diverse ca si înainte. Cu vreo săptămână înainte mi-a spus si ca sunt cel mai bun prieten si ca o bine-dispun, acum nu stiu ce sa cred.