Iti zic din prima, ca la inceput te vei face putin de ras, iti va fi foarte rusine, dar trebuie sa faci cumva sa iesi din zona ta de comfort ( Facebook ) si sa o maresti putin cate putin, stand de vorba cu fetele, putin cate putin, chiar si conversatii uzuale: "Cum ti-a fost ziua?", sau eu stiu ce, un anume subiect. Daca acel subiect e ceva ce va intereseaza pe ambii deja o sa iti fie mai usor. Toata treaba e sa incerci sa iti maresti area zonei tale de confort, iar asta nu o poti face decat vorbind cu ele, sau cum se spune: "Infrunta-ti frica"
Fi o persoana deschisa, fetelor nu le plac baietii incuiati la minte, timizi, retrasi. Baga-te in seama pe langa ele, acorda-le atentie, fi o fire amuzanta, spune glume, distreaza-le. Arata-le ca ai "oua" si esti ceva mai tupeist.Si asa 50% din joc e facut. Restul depinde si de aspectul tau si daca esti genul acelei fete Timiditatea vine de la frica de a nu gresi niciun pas in cucerirea fetei. Te gandesti prea mult la viitor, la consecinte, revino in prezent si improvizeaza pe moment, nu regiza o cucerire, ca nu e teatru. Crede-ma ca fetele simt de la un km daca un baiat e fatalau declarat, simt cand te pierzi, incearca sa pari un rebel in ochii lor, sa nu ramai fara replica niciodata, daca taci si te rosesti ai pierdut tot : demnitate, respect si fetele acelea. Sper ca ti-am putut fi de folos
Peste un timp,cand te vei indragosti cu adevarat, vei dori sa-ti iei iubita in brate, s-o saruti, s-o mangai, sa va plimbati de mana...ce-o sa faci?
Crezi ca timiditatea e o scuza?
Nu e.
Cu ruşinea mori de foame în ziua de astăzi. Şi eu eram foarte timidă, abia dacă vorbeam cu vreun băiat[sunt fată] şi pur şi simplu era groaznic, mă simţeam "groaznic"...
Încearcă să fi cât mai relaxat, e doar o fată nu o vedetă + nu credcă ai vrea ca toată viaţa să fii atât de ruşinos încât să nu vorbeşti cu o fată .
Lasă ruşinea deoparte, gândeşte-te la altceva în acel moment[desigur că ai grijă ce-i spui şi s-o asculţi dacă are ceva de spus] şi uite aşa o să-ţi învingi "teama" şi vei vedea ce bine e .
Multă baftă!
Asa se poarta si unu'cu mine
Pe fb se da mare smecher si cand ma vede "face in face"se face ca ploua
Bun,pai esti baiat si nu e ok sa fi asa,trebuie sa ai incredere in tine ca nu se va intampla nimic rau
Eu sunt fata,si de firea mea eram timida[eram],ma indragostisem de un baiat si ma bagam in seama non'stop in seama cu el(bine, de fiecare data cand avam ocazia) Ceea ce nu imi stetea deloc in caracter, dar el e pur si simplu diferit Si nu ma ignorat niciodata (inca)
Ma rog, eu te sfatuiesc sa lasi teama asta ca nu e buna, trebuie sa gandesti pozitiv ca nu ti se va intampla absolut nimic :*