| marianpurdea a întrebat:

Va salut, vin si eu cu o ' problema ', daca se poate numii asa.
Cum sa gasesc prezervativele perfecte pentru marimea mea? Am avut un episod aiurea cand am luat niste prezervative de la taica miu si mi- s-a spart in timpul contactului sexual, dar tipa era iubita mea si nu s-a intamplat nimic grav.
Dar cum totusi sa gasesc prezervativele perfecte mereu pentru marimea mea, ca uneori nimeresc, uneori nu.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar prezervativele prea mari se rup la sex, de aceea masura lor este atat de importanta.
Trebuie sa cumperi 2-3 masuri foarte mici si sa le probezi acasa, ca sa stii ce masura ai tu la penis.
Un prezervativ de masura corecta trebuie sa intre greu pe penisul erect si sa stea perfect intins si lipit de piele, precum pielita de la salam, pe salam.
Un prezervativ larg nu este bun, fiindca se rasuceste pe penis in timpul sexului, pana se intide la maxim si pocneste.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Afla diametrul tau și apoi îți comanzi online mărimea ta. In magazine se găsește doar mărimea standard. Ceea ce mă face să cred că tu ești încă copil și nu ești dezvoltat suficient pentru a face se x.
Ai răbdare până faci 18 ani, termini școala și iei BAC-ul.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dupa problema asta: https://www.tpu.ro/......e-sexuala/
are si iubita ta "ceva grav"
Mergeti amandoi la medic!

| adevarulsuprem a răspuns:

Daca gasesti raspiunsul sa-mi spui si mie