| lariistyles69 a întrebat:

VA SCRIU aici pentru ca este cel mai accesat. cine vrea Dau iteme metin2 pe taurus si pegasus anume toamna +9 armuri+9 iteme pv 1k corn+9 etc pentru iteme pe virgo! ROG SERIOZITATE! pe virgo am lvl 70 ...samanka 2Gsi m9

Răspuns Câştigător
| イリーナ a răspuns:

Salut! referitor la mesaj da am eu ce ai nevoie... p taurus

6 răspunsuri:
| hightcost a răspuns:

O intrebare... ce legatura are metin-ul cu dragostea si sex-ul.nu cred ca esti indragostit de metin. pune-l acolo unde trebuie si vei avea mai mare succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Comanda Card Member Metin2 pentru tine si breasla ta! http://metincard.webs.com/

| alex173 a răspuns:

Am si eu nevoie daca ma poti ajuta cu iteme pe virgo add: mihay.alex_jeff

| CumparItemeYang a răspuns:

Cumpar Iteme/Yang, pe metin2 ro VIRGO, LOCATIE BUCURESTI. (daca nu esti din Bucuresti, nu da add )

Id massanger : hiphop.asteri

LOCATIE BUCURESTI ------------------- Big-Berceni -----------------, in caz de ceva, vin pana la destinatar acasa, sa fie intre sectoarele : -2-5

(daca nu esti din Bucuresti, nu da add )

| sTiL95 a răspuns:

Buna. am iteme pe virgo. stil_roby96 id sa vb. dar iti spun si aici ce iteme am pe virgo ( solzi+7 1.5 p+3, rib+9 pm 12 5 patrunzatoare war+3 fat+3, rotund+8 coif+9 21, abanosi+8 bratara 1.5 de 46 eliberare+7 10 critica mobi fatala+3 ciob, papuci 43 1k colier 46 1k)happy Sper sa facem afacerea, eu joc pe taurus si am nevoie de iteme

| AlexTd77 a răspuns:

Ai cv iteme ninja pe pegasus?