Eu spun ca baiatul asta trebuie lasat sa plece definitiv, din viata ta!
Nu are pic de respect sau dragoste pentru tine!
Un barbat care te iubeste, nu te jigneste, nu te ameninta, nu se manipuleaza ca sa obtina ce vrea.
Imi pare rau sa-ti spun, dar nu asa arata dragostea adevarata si in nici un caz, un barbat care spune ca et iubeste!
Sfatul meu este, sa-l lasi sa plece sis a-ti cauti unul, care sa te iubeasca cu toata inima si sa te respecte!
Intentezi actiune de divort si astfel scap de gholbanul badaran. Ar fi absolut inutil sa mai continuati o relatie care nu mai este dorita de niciunul dintre voi. Prin divort va fi obligat sa rupeti relatia care pentru tine a devenit pur si simpla inacceptabila dar mai ales....toxica. Sanatate!
Decat sa suferi o viata ...mai bine acum câteva saptamani ...Astia nu bărbați doar baieti frustrati
Ti-a trebuit meltean. Na, meltean. De ce-ti mai faci procese de constiinta pentru toti gibonii?
Parerea mea este ca nu trebuie sa mai continui aceasta relatie. El nu este fericit langa tine, tot timpul iti scoate in evidenta doar acele lucruri mai putin frumoase, iar tu nu trebuie sa te complaci intr-o astfel de relatie, care nici pe tine nu te face fericita. Mai bine suferi acum o perioada, decat sa tragi, sa va certati o viata intreaga. Fii puternica si pune piciorul in prag. Sunt sigura ca meriti mai mult