| maryelena a întrebat:

Va scriu pentru ca ma o problema foarte importanta. Anul trecut in primavara mi-am inceput viata sexuala cu un amic de-al meu, si tin minte foarte bine ca el si-a dat drumul in mine, si eram foarte disperata in acea perioada plangeam tot timpul pentru ca aveam senzatia ca daca si-a dat drumul in mine am si ramas insarcinata. Dar nu a fost asa, au trecut mai mult de 9 luni de atunci si vad ca nu s-a intamplat nimic. E ceva grav? nu o sa pot face copii niciodata?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai ai amici? da... IUBIT ai? sarcina nu ai, da nu inteleg de ce esti disperata? fiindca ai crezut ca esti? sau ca nu o sa poti face copii? tu vrei sa faci? sau nu vrei? daca vrei, ai grija sa-i faci cu iubitul.nu cu amicii.

14 răspunsuri:
| Daniutza a răspuns:

Probabil nu mai ti minte ce s-a intamplat atunci.Si nu, nu cred ca este ceva grav.

| EUSIATIT a răspuns:

Sigur o sa faci poate ca nu ai fost in perioada fertila [adica a 10. 15 zi de ciclu. daca doresti acum copii mai incearca ] desi nu cred ca ti suride asa ceva daca nu esti pe picioarele tale.

| MikyMi a răspuns:

O sa poti, stai linistita.
Probabil nu erai in una din zilele alea cand se elimina ovulul.
Nu toate raman din prima, sunt femei care se chinuie cu anii si altele la care le e de ajuns un contact sexual si bebe a si aparut...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ai mai continuat? Pacat.Inseamna ca nu chiar ti-ai inceput-o ci a fost asa o tentativa.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Stai linistita, probabil nu ai fost in perioada fertila (la ovulatie), dar asta nu inseamna ca vei avea "norocul "asta mereu.Foloseste prezervativul, pe langa faptul ca te fereste de o sarcina nedorita, te fereste si de bolile cu transmitere sexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tepes de ce nu te-ai facut comisar? Iei interogatorii serioase.

| fabiola a răspuns:

Inainte de a incepe viata sexuala trebuie sa cunosti foarte bine notiuni de anatomia organelor de reproducere, metode de contraceptie si de prevenire a BTS! Nu este musai sa ramai insarcinata din prima dar stii cum e -ulciorul nu merge de multe ori la apa!

| Psycho a răspuns:

Pai daca nu ai ramas insarcinata, inseamna ca nu erai in perioada fertila, nu ca n-o sa poti avea copii.
dar protejeaza-te de acum inainte.si ai grija ce faci.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu v-aţi protejat? Dacă nu voiai să rămâi însărcinată ai avut noroc de data asta, că nu ai rămas. Ştiai după cel mult câteva luni dacă era însărcinată. Dacă vrei să afli dacă mai poţi sau nu face copii vreodată trebuie să mergi la ginecolog şi să îţi faci nişte teste pentru a afla cât de fertilă eşti. Sfatul meu este să fii precaută data viitoare şi să foloseşti prezervativ dacă nu îţi doreşti un copil de la vârsta asta.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Acum regreti ca n-ai ramas?hee hee Nu erai in perioada potrivita, spre norocul tauhappy

| 61n4 a răspuns:

Stai ma linistita o sa poti ce ti-a venit happy bucura-te ca nu ai ramas atunci.si ai grija data viitoarewinking

| anjin a răspuns:

Nu e nimic grav... sper macar ca v-a placut la amandoi. Nu mai fi asa disperata... La copii o sa te gandesti la momentul potrivit. Deocamdata te sfatuiesc sa te mai documentezi despre actul sexual si implicatiile lui

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, pur si simplu erai intr-o zi nefertila. Exista 5-6 zile fertile pe luna, in care poti ramane insarcinata. Calendarul nu e mai eficient fiindca nu se pot calcula cu certitudine, dar ele raman tot atatea. Asa ca ai avut noroc si ai nimerit, intamplator, in afara lor.

| ivona a răspuns:

Ti-ai inceput viata sexuala cu "un amic"?!