| Pandicorn123 a întrebat:

Va spun din timp fara jigniri s-au comentarii stupide.

Sunt unii oameni care adora TH ( tokio Hotel), dar ei nu prea mai sunt atat de iubiti lumea ia cam uitat Dar ce se va intampola cu fanele/fanii lor care ii iubesc enorm si nimeni nu stie. haideti fanii lor sa ne adunam fortele si sa ii facem mai cunoscuti. eu am id-ul lor cred ca e cel adv mi l-a dat o prietena si a zis ca i-a vazut pe web ( fara comentarii ca nu dau id) dar spun altceva, spuneti-mi printr-un mesaj de la fiecare fan tot ce credeti despre bill si tom kaulitz apoi eu traduc mesajele voastra si cand intra ei pe mess o sa le transriu tot ce ati scris despre ei ok? astept mesaje! scuze categorie. a si inca ceva daca ei aud ca noi vb frumos despre ei, ei o sa vina mai repede sa canta in romania. decki... la treaba cu mesajele...

6 răspunsuri:
| Asiryx a răspuns:

Ma poate primesc warn raport etc...da am o intrebare ...cati ani ai? big grin

| Pandicorn123 explică:

Pentru informarea unora care nu cred nimic, am id-ul lor adv dar nu are rost sa ma mai contrazic cu voi ca oricum nu merge

| Annemari3 a răspuns:

LOL.
nu cred ca e adevaratul pentru 2 motive.
1.Au DOAR twitter, desi banuiesc ca nici aia numai au.
2.Au declarat ca au DOAR twitter...din nou. rolling on the floor

| Annemari3 a răspuns:

@Butterfly0
Mi-ai citit gandurile

| Butterfly0 a răspuns:

rolling on the floor)))))) ce vrajeala, ei cu gura lor eu spus intr-un interviu ca nu au id-uri pentru c anul ai timp sa intre pe messrolling on the floor)))dne ce imatura esti

| Butterfly0 a răspuns:

Pai normal ca nu merge pentru ca noi avem dreptate

Întrebări similare