| TraianIImperator a întrebat:

Vă spuneam că am o colegă de facultate foarte timidă cu care aș vrea să vorbesc mai mult (și eu fiind la fel de timid). Până acum nu am intrat în vorbă cu ea (din cauza timidității mele și din cauză că, având serviciu, nu vine des la facultate). Mă gândesc să îi iau numărul de pe grupul de WhatsApp al grupei și să îi scriu ceva. Ar fi ciudat să fac asta? Cum aș putea începe conversația? Eu mă simt mult mai relaxat când vorbesc vocal la telefon, decât prin mesaje, dar presupun că în primă etapă trebuie să vorbim prin mesaje.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu zic ca va merge, desi e posibil ca in prima instanta sa se sperie si sa nu se prinda de unde ai numarul ei. laughing Succes.

| Mitzupitzu a răspuns:

Rezerva o masa la restaurant, beti cate 300 de ml de whisky dupa care pofteste-o la tine si gata. Ce te tot codesti?

| ContAnoNiMMM a răspuns:

Fii atent bro... Cand comunici cu o fata, indiferent de context, fie ca e pe mesaje, fata in fata, apel, etc, conteaza foarte mult atitudinea ta si felul cum iti arati intentiile. Daca vorbesti dintr-o zona de teama, de frica, de a nu o pierde, etc, ea va simti asta si fara sa iti dai seama te va respinge. In schimb, daca vii dintr-o zona de curaj, de incredere, daca vrei sa o scoti din cotidian, "sa ii arati tu cum se face", etc, atunci ea fara sa isi da seama va arata interes. Orice conversatie are o durata anume, sa nu te grabesti sa ii zici ca o placi, femeile se indeparteaza de baietii care sunt foarte emotivi. Ai zis mai sus ca esti timid. Nu e vorba ca esti timid, e vorba ca nu ai avut prea multe ocazii sa vb, si nu ai experienta. Timiditatea im sine nu exista, este doar absenta curajului.
Poti sa vb cu ea scurt prin mesaje si sa ii spui ca vr sa te vezi cu ea in x loc, sa beti ceva happy
Multa bafta si spor bro, astept raspuns cu rezultatul haha

| Stefix90 a răspuns:

Nu nu ar fi deloc ciudat dăi mesaj fetei. Fiind prima comunicare poti sa incepi prin a-i spune "Buna!" sau "Salut!" si sa-i intrebi ce mai face cum se mai simte dacă o cunoști pe ea adică sa cunoști cei place cauta subiecte lejere în a discuta discuta despre ceva interesant cum ar fi filmele sau cărțile sau orice alt ceva plimbări orice te-ar putea face sa te simți bine în discuție și tu și ea. Vorbiți mai mult casa va cunoașteți sa aflii ce ii place sa facă sa discute sa afli aspectele comune dintre voi. Și cel mai important e sa fi tu însuți și sa nu te simți presat sa fi alt cineva și sinceritatea e cea mai buna arma într-o conversație sper ca te-am ajutat.