anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va-ti gandit (FETELE)sa va sarutati cu o alta fata sau cea mai buna prietena?dancingsau ati simtit vrodata vreo atractie pentru o prietena?

Răspuns Câştigător
| Fuckin-Battlefield a răspuns:

laughingwinking. te tenteaza?laughing. nu am incercat sa ma sarut''. dar never say never nu-i asa?laughingo viata am! si am de gand sa o exploatezbig grin.try it`.

20 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu happyNiciodata straight face
Si nici nu cred ca o sa mi se intample asta vrodatahappy

| carminaburana43 a răspuns:

Nu Doamne fereste!

| Corinne a răspuns:

Nu...niciodata...daca as simti nevoia sa o fac sau as simti o atractie pentru o fata mi-as face griji straight face Doamne fereste!

| dulc3'maria a răspuns:

Pai...atractie nu am simtit dar am sarutat o fata odata in club asa de curiozitate cum e si de distractzie ca dupa au incercat aproape toate fetele intre elelaughingoh go on

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

S-a gandit ealaughing.

| arysa a răspuns:

Cat timp exista baietii, nu o sa am niciodata ganduri de-asteawinking

| r8driver a răspuns:

E ce cred eu?

| Licurici_2296 a răspuns:

Sarutat - nu s-a intamplat, dar m-am intrebat cum ar fi. Atractie pentru o alta fata- niciodata, nici pana acum, nici de acum incolo - insa de pupat pur si simplu pe buze - dap, cu vreo 3 fete, respectiv pr bune, da doar ne prosteam.La un moment dat, dar imi aduc aminte vag, stiu ca eram cu una din acele prietene bune si cu fostul meu prieten, dar cu multi ani inainte sa fim impreuna si ne pupam intre noi, pe buze, pur si simplu. Stiu. Iq scazut si hormoni. ce sa-i faci?

| Licurici_2296 a răspuns:

Un sarut adevarat cu o fata sunt convinsa ca nu ar fi scarbos, dimpotriva: ar fi mai fin, mai delicat. mai.gay tongue

| alinutzacodruta a răspuns:

Mi s-a intamplat in vis sa ma sarut cu o fata happy nu a fost rau laughing doar ciudat tongue

| betty17 a răspuns:

Niciodata. mi se pare scarbos in primul rand... iar in al doilea rand nu inteleg ce sentimente ar putea sa existe intre 2 fete, 2 baieti.nu concep asa ceva.cum un baiat sa iubeasca un baiat sau o fata sa aiba sentimente pentru o alta fata.

succes

| Alina_5575 a răspuns:

Nu.Niciodata.mai ales de o prietena

| babydollella a răspuns:

Nu ma fata...nimic nu e mai placut sa saruti un baiat care iti place ...sa-i simti buzele etc, ce naiba sa simt cu o fata?laughing

| ---droid-kid--- a răspuns:

Da
am facut-o! in gasca mea nu cred ca asta e o rusinelaughing

| Alissa193 a răspuns:

Ok daca sa spun sincer m-am sarutat 1 data cu prietena mea ce mai buna si imi pare ca avem vreo 8 ani.Si noi ca fetele alea care abia au iesit din gradinita am dorit sa experimentam sarutul.omg nu recomand fetelor!

| wonderbra a răspuns:

Sigur ca da. Am si facut-o. Cu Triumph.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

That's gay... Dar nimic nu e mai „cul" decât să vezi două fătuci sarutându-se. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Brrrrrrrrrrrrrr,... nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doar daca ma voi naste a 15-a oara laughing dar nu pe Terra.

| loreali a răspuns:

Intai invata sa scrii si apoi gandeste-te la prostii!