. te tenteaza?. nu am incercat sa ma sarut''. dar never say never nu-i asa?o viata am! si am de gand sa o exploatez.try it`.
Nu...niciodata...daca as simti nevoia sa o fac sau as simti o atractie pentru o fata mi-as face griji Doamne fereste!
Pai...atractie nu am simtit dar am sarutat o fata odata in club asa de curiozitate cum e si de distractzie ca dupa au incercat aproape toate fetele intre ele
Sarutat - nu s-a intamplat, dar m-am intrebat cum ar fi. Atractie pentru o alta fata- niciodata, nici pana acum, nici de acum incolo - insa de pupat pur si simplu pe buze - dap, cu vreo 3 fete, respectiv pr bune, da doar ne prosteam.La un moment dat, dar imi aduc aminte vag, stiu ca eram cu una din acele prietene bune si cu fostul meu prieten, dar cu multi ani inainte sa fim impreuna si ne pupam intre noi, pe buze, pur si simplu. Stiu. Iq scazut si hormoni. ce sa-i faci?
Un sarut adevarat cu o fata sunt convinsa ca nu ar fi scarbos, dimpotriva: ar fi mai fin, mai delicat. mai.gay
Mi s-a intamplat in vis sa ma sarut cu o fata nu a fost rau doar ciudat
Niciodata. mi se pare scarbos in primul rand... iar in al doilea rand nu inteleg ce sentimente ar putea sa existe intre 2 fete, 2 baieti.nu concep asa ceva.cum un baiat sa iubeasca un baiat sau o fata sa aiba sentimente pentru o alta fata.
succes
Nu ma fata...nimic nu e mai placut sa saruti un baiat care iti place ...sa-i simti buzele etc, ce naiba sa simt cu o fata?
Ok daca sa spun sincer m-am sarutat 1 data cu prietena mea ce mai buna si imi pare ca avem vreo 8 ani.Si noi ca fetele alea care abia au iesit din gradinita am dorit sa experimentam sarutul.omg nu recomand fetelor!
xulescu000 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: