Si mie imi place Mihaela insa cred ca pe Bote" nu il atrage niciuna cu nimic, sunt prea imature si prefacute, presimt ca o sa le elimine pe toate, Violeta cred ca o sa fie penultima ca e mai draguta ea asa.
In viata suntem ,,vanatorii,,asta ne salveaza pana la urma sau e o conditie prioritara existentei noastre pe acest pamant,e o trastura pe care reusim sa ne asumam unii mai bine altii mai putin bine,unii suntem ,,vanati,, de bani,de egoism,de ura,de bucurie,de extaz si de cele mai multe ori de propria noastra ,,nebunie,,...,cu care suntem pana la urma atat de obisnuiti.In tot acest circuit sau ,,joc,, pe care mie imi place sa il numesc ,,vanatoare,,IUBIREA e singura care ne trezeste la realitate si ne pune la ,,zid,, ori ne ridica in al noualea cer,ea nu e cu jumatati de masura ,nu e imperfecata,doar cei care o respecta se pot,,hranii,,din ea ceea ce nu e putin lucru.Dar ca sa poti iubi si sa fi iubit trebuie sa permiti acest lucru chiar sa ti-l creezi cu propria minte in asa fel incat el sa se intample.Dar pentru asta trebuie sa te cunosti sa ,,cobori,,adanc in tine si sa te vezi si sa iti placa ce vezi,atunci cand intalnesti iubirea adevarata nu se intamlpla altceva decat minunea oglindirii a unuia in celalalt.De multe ori devenim penibili ca o dorim cu atata disperare incat facem gafe urate din incapatanare bineinteles ,ea nu trebuie fortata.Ea IUBIREA e cea care ne ia prin surprindere nu noi pe ea,trebuie sa o lasam sa ,,curga,, si atunci o sa fim fericiti.Eu cred ca,Catalin e cel mai in masura sa faca alegerea potrivita,poate sa placa nu doar una poate si doua trei ,pentru ca fiecare pana la urma are un fel unic de a fi si o poveste de viata in care se poate regasii sub o forma sau alta,asa ca bafta cine stie?!Carla e din mai multe puncte de vedere ok,cel putin cat putem vedea noi telespectatorii,pentru ca are ingredientele pe care orice femeie ar trebuii sa le aiba si mai departe sa si le dezvolte.Ca si creatie si conversatie o vad cea mai ok,e draguta si stapana pe ea si se vede clar ca e o fata cerebrala ceea ce multe fete refuza astazi sa fie,au impresia ca daca sunt frumoase sunt complete ,nicidecum o femeie adevarata are din toate cate ceva.Cataline bafta inca o data!L.C
In viata suntem,, vanatorii,, asta ne salveaza pana la urma sau e o conditie prioritara existentei noastre pe acest pamant, e o trastura pe care reusim sa ne asumam unii mai bine altii mai putin bine, unii suntem,, vanati,, de bani, de egoism, de ura, de bucurie, de extaz si de cele mai multe ori de propria noastra,, nebunie,,..., cu care suntem pana la urma atat de obisnuiti.In tot acest circuit sau,, joc,, pe care mie imi place sa il numesc,, vanatoare,, IUBIREA e singura care ne trezeste la realitate si ne pune la,, zid,, ori ne ridica in al noualea cer, ea nu e cu jumatati de masura, nu e imperfecata, doar cei care o respecta se pot,, hranii,, din ea ceea ce nu e putin lucru. Dar ca sa poti iubi si sa fi iubit trebuie sa permiti acest lucru chiar sa ti-l creezi cu propria minte in asa fel incat el sa se intample. Dar pentru asta trebuie sa te cunosti sa,, cobori,, adanc in tine si sa te vezi si sa iti placa ce vezi, atunci cand intalnesti iubirea adevarata nu se intamlpla altceva decat minunea oglindirii a unuia in celalalt.De multe ori devenim penibili ca o dorim cu atata disperare incat facem gafe urate din incapatanare bineinteles, ea nu trebuie fortata. Ea IUBIREA e cea care ne ia prin surprindere nu noi pe ea, trebuie sa o lasam sa,, curga,, si atunci o sa fim fericiti.Eu cred ca, Catalin e cel mai in masura sa faca alegerea potrivita, poate sa placa nu doar una poate si doua trei, pentru ca fiecare pana la urma are un fel unic de a fi si o poveste de viata in care se poate regasii sub o forma sau alta, asa ca bafta cine stie?! Carla e din mai multe puncte de vedere ok, cel putin cat putem vedea noi telespectatorii, pentru ca are ingredientele pe care orice femeie ar trebui sa le aiba si mai departe sa si le dezvolte.Ca si creatie si conversatie o vad cea mai ok, e draguta si stapana pe ea si se vede clar ca e o fata cerebrala ceea ce multe fete refuza astazi sa fie, au impresia ca daca sunt frumoase sunt complete, nicidecum o femeie adevarata are din toate cate ceva.Cataline bafta inca o data! L. C
Ce vedeti la mihaela? mi se pare cam mincinoasa si in afara de asta e cam "incretzita" adica imbatranita, nici machiajul nu o mai ajuta, are fata cam diforma.Roxi handbalista e cea mai dulce imi place tare de ea.Alexandra "iepuras" mi se pare cam taranca, violeta cam stearsa, etc. Cealalta roxana mi se pare ca se uita la prea multe telenovele si copie de acolo multe gesturi, deci handbalista e preferata mea. e o bombonika :*
Mihaela este genul de femeie care crede ca totul se rezuma la... uuupppsss prost gandit chiar si catalin a spus ca femei ca mihaela intalneste zi de zi, daca ma gandesc bine scopul acestei emisiuni a fost nu stiu daca mai este sa isi aseasca o femeie din alta lume diferita de lumea lui. Mihaela se crede superioara fetelor crezand ca daca, catalin accepta comportamentul ei va ajunge sa ramana cu "prajitura"dar eu cred ca, catalin este mult mai destept si acestor gen de femei le lasa doar "frimiturile". Catalin este un baiat destept si versat in fata lui au prioritate melania, roxy c. si violeta poate editia urmatoare veti avea o surpriza...
Valenttina întreabă:
tish întreabă:
anonim_4396 întreabă:
EuPaulA întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: