| RAY a întrebat:

Vad ca multe fete se plang ca baieti sunt nesimiti, porci etc intrebarea mea este de ce au asteptari mari de la un tanar care are intre 15-20 de ani abia acuma a terminat liceul, de ce ne aruncam in relatii la varste asa fragede?

10 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Depinde de persoane, situaţie, context.
Ar fi multe lucruri de discutat pe tema asta.

| RainmakerX a răspuns:

Asa sunt multe fete (nu toate, evident), cand au 14-18 ani rosesc mereu la ora de biologie cand aud de menstruatie, penis, vagin si atunci cand ies de la scoala ____Stii ce urmeaza.

Nevoile...de aia, te dezvolti si na, intelegi tu. Hai nici chiar 20 de ani...sa fim rezonabili 17 macar.
Acum cine sta pana la 20 de ani fara un hug, fara nimic? Ai si tu dreptate, fetele de 15 ani isi cauta iubiti de 21 sau mai mult, dar nu sunt asa toate...

Deci, concluzia este "Lasa-le sa se planga daca vor relatii de la varste atat de fragede. E vina lor, ar trebui sa stie ca la astfel de varste nu cauti nimic concret, doar incerci sa-ti satisfaci nevoile specifice..." Ceva concret nu poti sa simti decat dupa 17/18 ani cam asa, in rest, relatiile de pe la 15 ani sunt doar "joculete de copilasi"

Este doar parerea mea.Bafta!

| RAY explică (pentru RainmakerX):

E si parerea mea la fel, cunosc multi baieti imaturi la 20-25 de ani, de fapt am prieteni trecuti de 30 doar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca asta vad la televizor, in telenovele mai ales, drame, etc... Asta invata mass-media. De aia toti de la varste fragede vorbesc despre sex, fac sex, vor relatii dar de fapt habar n-au ce e iubirea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dude daca o femeie te numeste porc e de bine hai sa-ti zic eu o zicala cu o morala.

Era o data o vulpe si un papagal. Papagalul tot vroia sa o f8ta la care vulpea ba ca ii este rau ba ca o doare capul ba ca ea este virgina...
La un momendat apare si porcul ehh acesta ''hai vulpe vino-n coace sa te f8t'' si vulpea s-a lasat f8tuta de porc.

Morala: DEGEABA ESTI PAPAGAL! Ca sa **** o femeie trebuie sa fi porchee hee

| Klandestin a răspuns:

Pentru **** si bani!

| RAY explică (pentru Klandestin):

Man daca nu existau clienti nu exista oferta

| Betrix a răspuns:

Ii numesc nesimtiti, porci etc pentru ca ele nu au asteptari mari ele isi dau filme cum ar trebui sa fie tot si cand le loveste realitatea " bufff " cad de pe norisorul ala al lor de perfectiune. Si in legatura cu relatiile la varste asa fragede probabil : nevoia de afectiune, sa aiba si ele iubit ca e la moda. pentru ca asta se promoveaza in general dar hai sa nu aratam cu degetul la ''vedetele'' de la televizor'' pentru ca daca una isi face sani mai mari decat capul multe vor sa o copieze da daca un copil e olimpic si are nu stiu cate premi si apare la o emisiune spunem bravo lui.

| RAY explică (pentru Betrix):

Ai dreptate

| Betrix a răspuns (pentru RAY):

Multumesc :3.