anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vad ca multi dintre voi mi-ati raspuns negativ referitor la practicile mele sexuale, eu spun ca rusine trebuie sa le fie acelor fete care fac sex cu alti baieti fara stirea sotului/prietenului, ce vreti? asa suntem noi o familie nonconformista, daca nu va place nu ma bagati in seama!

Răspuns Câştigător
| lostcontrol12 a răspuns:

Da, ai dreptate. daca te uiti la intrebarile mele vei vedea si una legata de sexul in grup, sa te uiti te rog la raspunsuri.Pana la urma e problema noastra cum ne traim viata si cum ne simtim bine, nu am dreptate?happy

3 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Draga mea de unde atata revolta si suparare?

| oz a răspuns:

Ce nu intelegi este ca nimeni nu are ceva personal cu tine. Dar pe acest site nu sunt numai persoane adulte.sunt si copii (mai mici sau mai mari) care pot invata niste "obiceiuri" proaste(in viziunea mea) crezand ca asa ar trebui sa arate o familie normala.
1. Puteai sa eviti expresiile "unul ma lucra pe la spate" " i-o sugeam" de unde inteleg ca ai vrut sa le folosesti pentru a demonstra ceva.
Sunt multe femeii care au facut ce ai facut si tu. Unele sunt chiar platite pentru asta.Nu iti trebuie cine stie ce inteligenta, cine stie ce abilitate.In 2 ore iti fac rost de 20 de insi gata pregatiti sa te "execute" cu sange rece.Deci nu esti speciala.
2.Nu stiu de ce ai folosit termenul de familie.Eu cred ca habar nu ai ce inseamna cuvantul familie.
3.Ai postat pe site tocmai pentru a fi bagata in seama.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

M-am intors in timp pentru ca eu n-am fost pe faza cand tu ai pus prima intrebare legata de sex, cu ocazia asta am citit si raspunsurile celorlalti:da, ce sa-i faci, traim intr-o lume foarte traditionalista, ne punem fel de fel de reguli si de repere apoi ne stresam sa le respectam sau sa le incalcam, pana la urma important este sa fii tu impacat/a cu tine, sa te simti tu bine cu tot ce-ai facut.Suntem persoane mature(unii) avem discernamant deci putem face alegeri, iar mie uneia mi se pare ca taramul sexului trebuie sa ramana unul dintre cele mai libere si mai fara constrangeri teritorii, iar franele etice, morale inseamna moartea pasiunii. Iar pasiunea e lumina aprinsa din noi, poti trai fara grauntele acesta de nebunie daar vei fi un mort viu, sau te vei dedica unei alte cauze.Numarul,sexul(masculin feminin) astea sunt detalii personale iar faptul ca tu intrebi despre practicile tale sexuale e semn ca pe undeva te miri si tu si fie vrei sa sochezi comunitatea TPU(pe care eu o simt, repet, traditionalista) fie ai nevoie de un certificat de calitate, care sa-ti ateste ca faci bine sa faci asta. Da` ce, tu nu simti ca e bine? ce conteaza ce zic altii?
ps. a trecut sambata.ati fost in vizita la familia de prieteni la care mai venea o familie? happy