În spatele acestui gest se ascund probabil certuri gelozii si puterea de dominare a celui care merge in fața. Insemna lipsa de respect si nepăsare. Dar depinde de situație, dacă e o zona aglomerată sau sunt mai multe cupluri in grup (gen barbatii merg in fata femeile in spate sau invers) atunci nu vand nici o problemă.
Cred ca este el mai grabit sau are pasul mai mare dar este intr-adevar o neglijenta. din partea lui.
Nu stiu daca este chiar asa de grav incat sa pui capat relatiei.
Nu e chiar un motiv de despartire.Si eu am patit si cu fostul ca avea pasul mai mare, sau eram in grupul de prieteni si vorbind nu a realizat, sau stateam eu pe tel si am ramas in urama.Si cu actualul cand se mai pierde in ganduri.
Daca realizeaza ca merge prea repede si se scuza probabil e doar un reflex pe care o sa il repare in timp. Daca face asta intentionat e lipsa de respect fata de oricine nu doar fata de iubita si ar trebui sa ii spui sa remedieze.
Motivele sunt atat de diverse! Sa stii ca am intalnit comunitati unde era rusinos ca femeia sa mearga in rand cu barbatul sau in fata lui. Un caz unic: vrand sa intru in curtea cuiva am dat nas in nas, la poarta, cu o femeie putin mai in varsta decat mine. S-a dat deoparte vrand sa ma lase sa trec. Eu am invitat-o sa treaca, dar n-a vrut. Curios din fire am intrebat-o: de ce? Mi-a spus ca acolo asa e obiceiul: femeia nu merge niciodata inaintea barbatului, nu trece prima pe o poarta.
In sinea mea nu intelegeam: eu las intotdeauna sa treaca primele femeile, ca tata m-a invatat ca in tot ce fac "sa pun raul inainte".