| Bacemi a întrebat:

Vad foarte multe fete care plac un baiat dar nu fac nimic in acest sens si tot asteapta primul pas sa vina din partea lui. Voi nu va dati seama ca timpul trece si orice urma de iubire se stinge? Daca iubiti trebuie sa aratati asta. Poate baiatul acela e mai timid sau poate a suferit mult indiferent ca nu arata asta. Nu pot sa inteleg de ce multi pot spune TE IUBESC atunci cand nu o simt si cei care simt cu adevarat asta nu o arata.

Spuneti si voi TE IUBESC in felul vostru si va garantez ca ceva se va schimba.

Madalina Manole - Da te iubesc : http://www.youtube.com/watch?v=iy9J7cnpX3U&feature=relat ed

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, da ai mare dreptate, din pacate multa lumea nu spune `te iubesc` desi simt asta si sunt multi care nu o simt si totusi spun...sincer eu mereu i-am spus `te iubesc` baiatului iubit, acum depinde de fiecare in parte, ca eu mereu am facut tot ce am putut sa fiu cu persoana iubita si i-am aratat cat il iubesc dar nu toata lumea e la fel, unii nu pot sa isi exteriorizeze sentimentele si din pacate au mult de pierdut, trebuie sa risti ca sa castigi...

25 răspunsuri:
| Bacemi explică:

@SweetCandy, ideea nu este ca trebuie sa spui mereu Te iubesc, doar ca trebuie ca persoana respectiva sa stie ce simti, poate lui ii place de tine dar nu isi face sperante la o relatie si din aceasta cauza nu iti da nici un semn. Tu atunci ar trebui sa astepti pana nu ii mai place de tine si gaseste alta fata? Daca el nu e destul de barbat sa zicem pentru ca e timid, sau poate nu e pe moment din cauza ca a suferit din dragoste tu nu il mai vrei? Nu cred ca gandesti asa si daca o faci nu e bine. A spune ca iubesti o persoana nu trebuie sa fie o obligatie, sa ii spui mereu, e acelasi lucru cu rugaciunea. Degeaba faci o cruce de vazul lumii sau ca sa fie daca nu vrei sa o faci din tot sufletul. Dar daca baiatul nu face primul pas nu inteleg de ce nu face fata pasul acesta? S-ar injosi? Nu e baiatul destul de barbat? Nu mi se pare corect. Ar putea spune si un baiat asa despre o fata ca nu este femeie si iar ar fi o afirmatie eronata. Eu cred ca iubirea adevarata nu tine loc de orgolii, doar de o traire profunda care trebuie exprimata oricand si oriunde atunci cand iubesti cu adevarat.

| Bacemi explică:

@Mystique, adevarul este singura cale spre un viitor mai bun. Indiferent de rezultatul unei astfel de actiuni, stii ce ai de facut. Poti rata daca nu spui cateva cuvinte o relatie de poveste. Daca le spui poti pierde cel mult o iluzie.

| Razvan a răspuns:

Depinde de genul de baiat.De cat timp il cunsoti etc.Nu poti sa spui pur si simplu "te iubesc" pentru ca o ia la fuga baiatulraised eyebrows
Trebuie sa il pregatesti.Si asta dureaza ceva timpraised eyebrows
Dar eu tot cred ca baietii ar trebui sa faca primul pas. E ca un fel de datorie moralalaughing

| gigiro a răspuns:

Tu ai dreptate ca intotdeauna, si eu sunt curioasa sa vad schimbarea de mentalitate, dar mai curioasa sunt sa vad cand vor face fetele cererile in casatorie ca in occident?

| CevaNormal a răspuns:

Sunt foarte de acord cu tine, si plus la asta multe din fete se bazeaza pe viata fashion si sunt duse in eroare

| SweetCandy a răspuns:

Eu sunt de parere ca decat sa spui "te iubesc " cat e ziua de lunga mai bine arati celui de langa tine. Sincer, eu nu pot sa fiu asa mamoasa si sa turui toata ziua "te iubesc te iubesc chatterbox " nu ca nu as simti asta, dar pur si simplu nu pot, nu prea imi place sa ma exteriorizez din punctul asta de vedere.
In ceea ce priveste faptul ca fetele nu fac primul pas... ce sa zic eu sunt una dintre fetele de moda veche, nu pot sa ma simt buricul pamantului si sa atrag atentia baiatului care imi place ba mai mult decat atat sa il sufoc cu felul meu de a fi.straight face
Consider ca baiatul este cel care trebuie sa faca primul pas si stii de ce, pentru ca voi va simtiti barbati si noi suntem fiintele care trebuie protejate, ca doar na...cand va este ranit orgolilul stiti sa ripostati si sa fiti barabatiihappy de ce nu ati fi de la inceput?big grin

| baru a răspuns:

Nu sunt de acord In dragoste vorbele nu au rost

| baru a răspuns:

De obicei cand iubesti pe cineva cu adevarat nu-i spui Relatia este asa de perfecta ca nu au rost discutile Se simte cand cineva te iubeste Pa

| nobody_9468 a răspuns:

Am facut asta anul trecut si am picat de fraiera in toata scoala, insa mi-am indreptat reputatia imediat.

Sunt de acord cu tine, la mine daca nu se intampla sa facem primul pas (din partea amandoura cate putin), probabil ca azi nu as iubi si nu am exista "noi". Prefer sa risc si sa pierd, decat sa nu risc si sa pierd, cel putin stiu ca am facut tot posibilul pentru a fi fericita.

baftabig grin

| bluesky a răspuns:

Nici nu am cuvinte sa iti multumesc, m-ai ajutat enorm si nu numai pe mine, am impartasit asta cu toate prietenele mele!

| Pho3nix a răspuns:

Foarte bine zis.
Nu chiar mereu baietii trebuie sa faca primul pas. Trebuie sa mai fie si invers cateodata.hee hee

| Ea12345 a răspuns:

Fetele cred ca baietii trebuie sa faca primul pas, iar baietii...invers laughing

| Seline a răspuns:

Unele fete sunt orgolioase, ele alegand sa astepte ca respectivul sa le spuna ca le iubeste, le e frica sa isi asume riscuri de teama sa nu fie respinse...

| asdgfhresry a răspuns:

Dar e vorba ca, atunci cand placi cu adevarat, nu iti poti face curaj sa o spui. Astea se numesc sentimente"arzatoare" cum zice o colega oh go on. Daca o fata ii spune unui baiat ca il place, poate baiatul nu simte asta, se simte stanjenit, si prin urmare nu vor mai vorbi si nu vor ramane amici. Asa este, oamenii trebuie sa spuna ce simt, dar aici are loc teama de respingere.

| Mystique a răspuns:

Garantezi u ca se va schimba?happy ai dreptate in felul tau, dar gandeste-te cum te simti si u cand faci declaratii unei fete pe care o placi si ea te respinge, najpa, nu? mai ai curaj a 2-a oara sa iti dezvalui sentimentele sau esti ceva mai rezervat si analizezi mai bine ca sa fii sigur ca nu te "expui"aiurea?

| Black a răspuns:

Esti Super tare fratewinking
Bine zis!
Succes!

| papatukjatlekjulk a răspuns:

Mersi, chiar mi-ai ridicat moralul

| Lacramioara7531 a răspuns:

Ai dreptate dar nu este asa de usor precum zici u.adica in realitate e altfel. e greu... te pierzi cand il vezi.nu ai tupeu sa ii zici pentru ca te gandesti mereu la un raspuns negativ, pentru ca dragostea nu e ca in filmesadtongue

| blanc a răspuns (pentru Lacramioara7531):

Uite eu de exemplu sunt inebunita dupa un baiat din clasa mea am 13 ani si merg pe 14. el a facut 14 acum cateva zile.mie mi se pare ca-i cel mai dragut baiat din toata scoala.adica si fetele mai mari se dadeau mai demult la el...imi pplace.dar pentru. ca am fost in tabara cu el si cu inca cateva colege am vazut ca isi poate face ptietene/iubite oriunde.mi-e frica, ca daca ii spun o sa spuna tuturor celor din clasa mea si de-acolo va afla toata scoala.il plac, il iubesc, sunt inebunita dupa el...mai ales ca sta in banca de alaturi, dar mi-e frica. spuneti voi.ce sa fac? vot si fundabig grin

Pai, normal, baiatul ar trebui sa faca primul paslaughing. deci noi fetele il asteptam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai prins esentahee hee Este si cazul unei colege de la mine de la serviciu, care-mi mai "vorbeste in tacere", dar nu-mi spune nimic in cuvinte si nici nu stie despre mine ce tocmai ai zis tu acolo tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu as spune niciodata unui baiat ca il plac laughing
Nu as avea curaj, nu am. As putea sa ii dau de banuit dar daca si el este timid degeaba. Imi este prea frica de respingere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca il placi spune-i "TE IUBESC" si atat

| blanc a răspuns:

Iti dau toata dreptatea din lume...dar eu de exemplu sunt innebunita dupa un baiat din clasa mea inalt, cu parul' saten spre blond si ochi caprui.Imi place mult dar am fost in tabara cu el si alte cateva fete si am vazut ca oriunde mergem el isi face iubite.eu care sun,, mediocra'' adica sunt draguta da nu am atatea figuri in program si m-am certa de cateva ori.dar ne-am impacat.si ma gandesc ca una ca mine n-ar avea nicio sansa la unu' ca el.Mai mult mi-e frica sa nu cumva, daca ii spun, sa spuna prin clasa si apoi prin toata scoala.Deci vedeti in ce dilema sunt...va rog, sfaturi