Ai vazut raspunsul la cele 2 fete de mai sus nu? Deci tu esti nesimtit ca te uiti dupa niste fete care se imbraca ca niste panarame, tu esti obsedatul sexual, nu ele panarame. NESIMTITULE! Sa iti fie rusine si sa nu mai iesi din casa. Asa nu mai vezi panarame.
ps. Deci ai vezut idiotenia asta nu? "Si mie imi place sa ies imbracata mai sexy pe afara pentru a-mi pune formele in valoare, " Deci tu daca fluieri dupa ea esti un obsedat sexual, nu se pune problema ca ea se imbraca intentionat asa, ea e mare sfanta. Desigur, daca arati ca Brad Pitt nu te mai injura dar daca esti normal esti un ratat. Ador ipocrizia feminina specifica sec 21
Jur că nu mi-aș fi închipuit că voi primi un răspuns atât de INTELIGENT!
Nota 10
Bai tu te-ai luat de mine? Idiot eşti tu că îi iei apărarea acestui obsedat cu întrebari de ****.
Ma doare pe mine in 14 ce intrebari are el in general, eu am raspuns doar la aceastra intrebare. Nu e problema mea ca tu te/ai simtit. Te imbraci ca o boarfa dar vrei sa fi respectata ca o doamna, lasa/ne pisi cu pretentiile astea. Respect pentru fetele/femeile care chiar stiu sa atraga atentia fara sa se imbrace ca niste panarame. Dar desigur ca sunt din ce in ce mai putine, ce sa le faci. Plus ca numai una cu adevarat inteligenta poate face asa ceva ( sa se imbrace decent dar tot sa atraga privirile sexului opus ) ceva ce lipseste desigur la >>>>>>>> tobele va rogggg >>>>> panarame.
Alt gheiuţ.
Doar cu atat ai putut veni? Slab, foarte slab. CoNquina e mare filozoafa pe langa tine la cate mi/a spus. Ai de invatat de la ea destule.
Sry eu le am mai mult cu matematica.
Oh *** you think I give a ***.
Daca era asa, nu mai comentai nimic puki. Doamne, ADOR site/ul asta .
Neh dar îmi place să am ultimul cuvânt.
Stiu sentimentul.
E problema ta daca tu te uiti exact in fundul lor sa le vezi ata de la chiloti. Femeia e considerata sexul frumos, iar la 40 de grade cum ai vrea sa ne imbracam? La fel ca la -30 grade? Daca ti se pare ca femeile sunt indecente, nu mai iesi pe strada, stai in casa.Ar trebui sa intelegi ca tu esti ala care iti place sa te uiti in fundul lor.Motivul e simplu: e cald, ne imbracam subtire, nu vrem sa transpiram in ultimul hal din cauza unuia ca tine care beleste ochii la fundurile noastre.
Vor sa atraga atentia barbatiilor si sa ii provoace. Foarte putine m-ai au eleganta, stil. Exista pana la urma o limita.
Deseori se intampla sa vezi pe strada femei mai mult dezbracate plecind la munca si urmaresc si privirile barbatilor.
Oare nu se gindesc ca barbatii se excita si toata ziua le sta gandul doar la acele femeii
Eu cred ca femeile sumar imbracate, nu barbatii, sunt toata ziua cu gandul la sex, poate de aceea vor sa atraga atentia
Adevarul e ca femeia, oricat de timida sau retinuta din punct de vedere ar imbracamintei, isi doreste sa atraga priviri, atentie, apreciere. Abordarea e diferita, dar scopul e acelasi. Si la noi e la fel cand ne imbracam cu ceva, la noi e mai sinchisita treaba, nu ne putem lua pantaloni mulati in zona intima cum isi iau fetele fuste sau pantalonasi pentru a scoate in evidenta popoul, picioarele..In schimb un tricou care vine frumos pe muschi, un pantalon elegant, un ceas, o freza, o atitudine, una alta, na, fiecare cum vede situatia.
Pfoai si tu esti un gheiuț pe care il deranjeaza ca ies fetele imbracate sumar afara. Pai in primul rand e vara in pllm doar n-o sa ies cu hanoracul. Apoi, daca au un corp frumos de ce sa nu si-l puna in valoare? Si mie imi place sa ies imbracata mai sexy pe afara pentru a-mi pune formele in valoare, si care-i problema? Nu-ti place, mu te uita.
Parca zice-ai ca iubirea conteaza mai mult, altii se uita la fundu tau tu fiind despuiata de parca iti doresti asta, se poate si tinuta de vara decenta. Nu exagerata in pla mea!
Dacă ai corp frumos, asta nu înseamnă că trebuie să ne arăți culoarea aței tale din curr, că dai dovadă că ești fată needucată și te expui indecent, că încalci regulile de conduită morală.
Nu e nicio diferență între fetele de la bordel sau voi, cele ce vă place să treziți pla pe stradă
Trebuie să dai dovadă de fată deșteaptă, nu de fată obraznică, că te poți îmbrăca și decent dar elegant în același timp și trebuie să faci diferența între ținuta de bordel și cea în care te plimbi pe afară
"te poți îmbrăca și decent dar elegant" Asta face diferenta dintre fete cu cap si panarame proaste.
Majoritatea acelor fete sunt viitoarele pitipiance a.k.a Loredana Chivu, Bianca Drăgușanu s-a.m.d. Desigur, nimeni nu te obliga sa te holbezi la ele, dar atunci nici ele sa nu joace rolul de mironosite feministe ( duse la o extrema tampa).