Prin contact fizic (nu de ala, stiu la ce te gandesti)
gen stam mai aproape de el, eventual il luam in brate mai in gluma mai in serios, radem la glumele lui chiar daca sunt proaste si jenante, zambim.
Asa procedam eu candva, acum nu stiu ce mai fac fetele
Fetele?
E suficient sa si scoata in evidenta sanii si fundul si gata. Mai un zambet sexos, mai o privire si aia e. Baiatul e hipnotizat.
Fac gesturi non-verbale, si trimit semnale subtile de fapt fetele fac toti pasii. De geaba te dai si incerci cu una care nu observa si nu e focusata pe tine.
Ele isi aleg doritorul si tu trebuie sa constientizezi, De obicei iti dai seama usor, e când te intrebi in mintea ta "ba oare asta vrea sa o *** sau de ce face chestiile astea?" raspunsul e da.
Hmmm, pai uite cum "ma dau" eu la un tip Sunt timida, asa ca partea cu spusul direct in fata nu prea merge la mine, dar fac contact vizual, mult. Ii zambesc, poate ca o cretina, but doesn` t matter.
Chestia e ca incercam sa ne comportam cat mai dragut, cum a spus si Yurisa, radem la glume chiar daca sunt proaste si jenante.
Acum nah, poate mai sunt si tipe care vin in fata ta, iti spun ce vor si poate iti mai dau si doua daca le refuzi
Btw, sper totusi sa nu existe asa ceva.
xD
Nu m-am dat niciodata la baieti, ca nu am fost niciodata disperata in halul ala.