| RAY a întrebat:

Vad tot mai masculi tineri care tiau pierdut increderea in femele si femele care tiau pierdut increderea in masculi, oare daca cu timpul vom prinde incredere sau nu?

10 răspunsuri:
| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Lasa drogurile ca nu sunt bune.

| Fatamuntilor a răspuns:

Masculi,femele vorbim de oameni sau animale laughing?
Pai depinde... Daca astia foarte tineri care isi incep viata sexuala inainte de a avea buletin, pana pe la 20 de ani se satura si de parteri, si implicit si increderea
MORALA.Graba srtrica treaba!
Cu timpul DA, cu conditia ca totul sa fie facut la timp cu respunsabilitate!

| sofisis a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Subscriu si adaug: mie mi se pare o prostie sa iti pierzi increderea in toti barbatii doar pentru ca ai dat de unu(cativa) tampit. La fel si in sensul opus.
Mi se pare la fel de stupid ca si cum ai spune "eu nu mananc cirese pentru ca atunci cand aveam 6 ani am gasit una cu un vierme inauntru".
Cred ca mereu trebuie trebuie sa plecam cu incredere la drum. Normal ca nu e ok ca crezi orbeste dar nici sa stai numai in garda mereu in asteptarea unei "dovezi" ca nu trebuie sa ai incredere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar daca se schimba firea omului si cum asta e imposibil---

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Asa e man, dar unde vom ajunge, vom ajunge singuri, depresivi cu tableta in mana si facand sex virtual sau cu papusi atat vom uita de iubire, femeiile vor vi cu cei 10% bogatasi ai planetei noi masculi cu robotele sau papusi sau sex virtual minunat ce sa spun

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Asa vom fi. uitate la bunici nostri, sunt unii care au peste 50 de ani de casnicie, desigur ca si cu bune si cu rele, dar in ziua de azi daca auzi 5 10 ani deja e ceva. cand vom avea si noi 50 de ani daca se va auzi de 3 ani va fi bine laughing. uitate la o tara ca America, se """ aia ei intre ei, se duce un/ una cu unu azi cu prietenul ei maine, cu frasu aluia poimaine si tot asa. numai e mult pana va fi peste tot asa.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Asa e man, din pacate fetele se vand ca niste obiecte sexuale iar masculi curvari mari

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Fiecare cu partile lui rele si bune.

| 1DeadMemories a răspuns:

La cum expui problema, o sa ajungem sa ne fu**m intre noi. Femelele cu femelele, masculii cu masculii, e mai de incredere rolling on the floor)))))))

| DeeLiTe a răspuns:

Incearca in germana, ca romana o faci praf

Întrebări similare