| IoanaXxxxx a întrebat:

Vai deci va rog ajutati-ma!
Imi place d eun baiat foarte foarte mult, el avea o relatie SECRETA cu o fata, se pare ca sau certat si el e foarte trist sad
Eu am incercat sa il ajut, da e prea incapatanat straight face
El chiar o iubeste pe fata aia. l-am intrebat dacaa mai iubit pe cineva cum a iubit-o pe ea si ghiciti ce mi-a zis? " Ea m-a ajutat sa invat ce inseamna cu adevarat dragostea..."
Eu as vrea foarte mult sa vorbesc cu el, cu incetul sa il ac sa ma placa...nu f brusc, mai ales acum dupa despartire.
Va rog ajutati-ma! ...cu niste sfaturi... uneori ma gandesc ca trebuie sa il uit. dar in fiecare zi il vad si realizez ca nu pot! pur si simplu nu pot!
Nu e foarte frumos, e dragut, dar ceea ce conteaza pentru mine e ca e foarte romantic! foarte...
Acum, are niste defecte...pe care eu le accpet cu greu, dar le accpet pentru ca credeti-ma, vreau sa zbor alaturi de el, vreau sa simt iubire, sa o pot impartasi.si sa-mi fie impartasita.
Defectele lui : Mincinos [ minte ca sa nu se supere cineva pe el ]. adevaru e ca minte foarte bine!, egoist si incapatant, dar doar cu ine trebuie.
HELP ME! nu mai suport JURRR

2 răspunsuri:
| IoanaXxxxx explică:

Nu ma criiticatzi pentru greseli.eram in pana de timp

| WooLove a răspuns:

Tu ii accepti orice acum si daca o sa te Raneasca dupa cum o sa te privesti? De ce nu incerci sa te gandesti si putin la rau... sincer este destul de dureros pentru el si poate sa faca asta fara sa isi dea seama de ceea ce face.
Succes si iti doresc sa iti fie bine. pupic!