| Awesom a întrebat:

Valoreaza ceva virginitatea unei femei? Stiu un caz in care un prieten de al meu si-a asteptat iubita virgina 5 ani sa se culce cu ea si cand a ajuns in pat cu ea ea de fapt nu mai era virgina.Si atunci ea de ce l-a facut s-o astepte atata timp daca era nu mai era virgina? Asta nu e lipsa din partea ei?
Va multumesc.

12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate ea a crezut ca in 5 ani se face virgina la loc...virginitatea la o fata in zilele noastre nu mai conteaza cum conta pe vremea bunicii

| VacutzaRoscata a răspuns:

Dar de ce crezi tu ca numai era virgina? Poate a interpretat gresit baiatul respectiv

| Elysssa a răspuns:

Daca nu mai e virgina,nu inseamna ca trebuie sa se culce cu respectivul atunci cand are el chef! Femeia se respecta si desi nu mai era virgina nu a fost pregatita sa i se daruiasca...O face atunci cand simte.Ce e rau in asta? Daca nu mai esti virgina,nu inseamna ca trebuie sa incepi sa te culci oricand,cu fiecare iubit pe care-l ai!winking Bravo lui,ca a asteptat atat! Pentru noi,femeile, clar ca valoreaza virginitatea, este cel mai de pret lucru al nostru si nu ne permitem sa-l pierdem asa usor.Pentru voi barbatii,valoreaza virginitatea unei femei, dar doar pentru unii, nu pentru toti! happy

| AloneQsFini a răspuns:

rolling on the floor...tare asta.Ea in 5 ani s-a ars cu cine a vrut si ala a asteptat-o.Practic si-a pierdut timpu pentru o panaramalaughing

| Papusik a răspuns:

Si ce daca a asteptat-o 5 ani?
Daca o iubeste o putea astepta si mai mult.
Dar urat din partea ei ca l-a mintit.
Foarte urat.

| NickiMinaj a răspuns:

5 ani:O

| CoquineNoire a răspuns:

In aia 5 ani, s-a ars cu altii din dragoste pentru acel baiat care a asteptat-o, a vrut sa devina o sexperta.
ar trebui sa-i fie recunoscator!

| Klepto a răspuns:

Http://www.cancan.ro/......62187.html

http://stirileprotv.ro/......rline.html

Cum naiba sa astepti 5 ani dupa fundul ei? Cati ani aveau? El-11 si Ea-15?
Are concepte fata arsa.Ea s-a ars ca a facut-o cu cine nu trebuia si la crucificat pe baiat ca sa fie ea sigura ca de data asta o face cu cineva demn de ea.
Este asigurarea ei ca acel cineva merita sa faca din nou "pasul".

@Elyssa Coboara de pe piedestatul singuratatii ca esti cam singurica acolo.Nu se mai poarta ceea ce spui tu acolo, si nu este ca si moda sa revina dupa un timp.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nasol.si-a batut joc de elstraight face

| GrayGaby a răspuns:

Lol Oana vorbeste rolling on the floor care la o intrebare a raspuns o sa caut linkul "Trebuie sa vina pr meu din strainatate si nu stiu cum sa il mint ca is virgina ca pana acum am facut cu 5" rolling on the floor fetita cum potii sa raspunzi aici stiind ca esti mai rau laughing poate tipa nu era virgina la inceputul relatiei sau poate da cine stie daca la inselat sau nu dar tu dc dracu vb rolling on the floor cum am zis si la cealalta intrebarelaughing "Mare e gradina ta doamne si plina..."

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@Shaggy Eu nu l-as fi lasat pe iubitul meu sa ma astepte atatia ani chiar daca mai eram virgina sau nu.La asta m-am referit cand am spus ca si-a batut joc de el. Oricum la mine situatia e mai complicata si nu trebuie sa ma judeci tu.