| ripperstefan a întrebat:

Var placea sa fiti emo? De ce?

Răspuns Câştigător
| Alice_2720 a răspuns:

Pai sunt oarecum dar pe dinauntru, si mi-ar placea sa fiu si pe dinafara doar sa nu-mi tai venele si imi plac mult culorile inchise si rozul dar nu pot deoarece am scoala si vreau sa ajung ceva in viata(si chiar daca as fi emo in totalitate tot imi traiesc viata nu?)

6 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

In nici un caz!
Si as vrea foarte mult sa vad o pereche de emo,casatoriti,nevoiti sa indure cotidianul si cerintele vietii actuale,cautandu-si de lucru, crescand un copil sau incercand sa gaseasca bani de chirie.

Stii ce rapid le va iesi chestia cu emo din cap? Oho! Asteapta si o sa vezi!
E doar chestie de teribilism, nimic altceva.Se taie,vad viata in negru, n-au nici o speranta,da,isi permit,fac pe nebunii pentru ca sunt inca in carca lui mama si-a lui tata,care,bineinteles nu-i inteleg!
Ia,lasa-i singuri,fara nici un venit,fara patul cald si curat de acasa,fara banii de buzunar, fara nimic, si-o sa vezi cati "emo" vor mai ramane!

| Narcis2007 a răspuns:

Eu sunt un fel de "emo" doar ca nu imi tai venele sau alte prostii din astea

| Chris a răspuns:

Nu, viata merita traita.

| ripperstefan explică:

Ce e cu atatea raspunsuri tampite daca esti emo nu inseamna ca esti mort.

| eusnualta_8950 a răspuns:

Pt ca imi place stilu ala love struck si imi place negru happy Deci da mi-ar placea, dar nu ma sa fiu niciodata!

| Steffany a răspuns:

Mie da mi-ar placea! Imi plac melodiile, imbracamintea.Cel mai mult si cel mai mult imi place frezaa:X.Pot sa zic ca eu as putea sa ma fac oricand...Dar o zic mereu: viatssa trebuie traita! Fiind ca ai doar 1:X

Întrebări similare