anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vara asta am cunoscut un baiat la tara la o prietena prin iulie.Am fost de mai multe ori si nu cred ca ii sunt chiar indiferenta pentru ca mai vine ma ia in brate vb cu mine; cu o saptamana de inceperea scolii am fost la discoteca, prietena mea s-a dus sa vb cu el ca de ce nu zice si el nimic si a zis ca vrea sa ma cunoasca... iar dupa cateva ore m-a sarutatstraight facepeste 3 saptamanii am vb cu el pe mess si mi-a zis ca vrea sa vb cu mine, dar cand am ajuns nu mai zis nimic, iar la discoteca dupa ce am dansat m-a sarutat.Am mai vb si pe mess dar nu cine stie ce... buna cf? .Nu prea inteleg situatia...stiu ca am cam gresit si nu trebuia sal las sa ma sarute. dar simt ceva foarte special pentru el, dar nu stiu cum sal cuceresc(el are 17 eu 15)... daca ar putea cineva sa ma sfatuiasca as fi recunoscatoare...

4 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, vorbeaste cu el si lamureste sa vezi cum sta treaba, sa nu suferi, ca nu are rost, discuta cu el si ai sa vezi daca merita sa mai investesti sentimente cu el, poate el a vrut doar o distractie, sau poate simte ceva pentru tine, dar ii e rusine sa iti zica, sau nu stie cum sa se poarte...vezi ce ramane de facut, bafta!

| bluesky a răspuns:

Cam acesi problema am si eu, nu stiu sa il cuceresccrying, mai bine zis sa in recuceresc...sadDoar atata pot sa iti spun, din proprie experiente, vorbeste cu el si spune-i absolut tot, pana nu e prea tarziu!sad

| alexuzha a răspuns:

fii tu si o sa vezi cum vine singur la u mai ales daca tea sarutat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-e frica ca daca ii voi spune ce simt "ma va lua la misto"ca sa zic asa, k sunt innebunita dupa el.sad