Tipu` le-a "vrajit" pe toate, toate i-au cazut la picioare)printre care si tu, din cate inteleg!) si apoi a ramas prieten cu ele dar cu tine nu.Intrebarea ta este "De ce?". Probabil,celelalte fete l-au considerat si si-au dat seama,la randul lor,ca acesta le considera pe ele o mica distractie si atat si au acceptat situatia,poate pentru ca si ele au vrut acelasi lucru sau poate doar din dorinta de a fi alaturi de el chiar si intr-o asemenea "postura". Motivele conteaza cel mai putin.
Poate ca i-ai dat impresia,cand flirtra cu tine sau cand flirtrai tu cu el,ca vrei ceva mai mult iar chestia asta l-a speriat pe "domn" care,este obisnuit sa "zboare din floare-n floare",nu sa fie tinut sub papuc.
Probabil,dupa ce a flirtrat si cu tine(bineinteles!) a preferat sa se indeparteze pentru ca,practic,a obtinut ce a vrut(bineinteles!) si nu vrea sa isi complice viata cu o fata care sa ii bata mereu apropouri sau sa ii vina cu texte lacrimogene gen "Chiar tin la tine,as vrea sa fim impreuna...".
Nu zic ca tu ai face acest lucru,dar,probabil asta are el impresia.
Bineinteles,ca pot fi si alte motive insa situatia ai expuso destul de superficial,de scurt asa ca asta am putut sa inteleg din relatarea ta.
Ar mai putea fi si varianta in care baiatul simte ceva pentru tine si prefera sa se indeparteze pentru ca il sperie aceste sentimente.Da,il sperie ! Se minte singur ("Nu,nu imi place! Nu, nu poate sa-mi placa pe bune!"), continua sa flirtreze cu altele in speranta ca aceasta "senzatie" ii va trece intr-un final.
Bafta!
Daca sunteti mici, probabil ii place de tine. Cati ani ai? Baietii mici se comporta ciudat atunci cand le place de o fata
Pai mie chiar mi-a placut de el. si el stia asta. ma rog el avea si o relatie " stabila" dar nu ii prea pasa de ea. si o cam batjocorea fata de noi.si apropo eu aveam 15 iar el 18.
Si da mi-am dat si eu seama de situatie. si eram foarte constienta.dar cu toate astea.nu am putut sa fac nimic. chiar imi doream sa nu mai fiu atat de implicata.dar nu am prea reusit