| vivi_5803 a întrebat:

Vara trecuta am fost cu un baiat cu care ma intelegeam super.Ne respectam reciproc pana cand a inceput sa stea mai mult cu prietenii si atunci eu m-am suparat si i-am spus unele chestii urate.ne-am despartit de vreo 3 ori apoi ne-am impacat dar a patra oara a fost definitiv deoarece nu a raspuns la telefon intr-o seara cand trebuia sa ne vedem si m-am suparat iar la nervi nu ma pot controla asa ca l-am ranit cu unele adevaruri.Am incercat sa imi cer iertare, sa-i spun ca tin mult la el dar el zice ca-i mai bine ca fiecare sa-si vada de viata lui.Totusi a tinut si el la mine deoarece m-a respectat, dar oare e posibil sa nu mai simta nimic pentru. mine si sa nu vrea sa ne mai impacam? voi ce credeti? a el e balanta iar eu varsator si conform zodiilor ar trebui sa ne intelegem super dar influenta prietenilor isi spune cuvantul! Chiar daca nu il mai sun inca sufar dupa el!

1 răspuns:
| ASIGURATORUL a răspuns:

Tu, fiind poate o fire mai impulsiva, reactionezi in asa fel incat ii tai orice elan pentru a continua relatia cu tine. Practic il dezarmezi, se simte aspru criticat si chiar daca poate nu e vinovat, tonul pe care il ai in conversatia cu el il face sa se simta neputiincios. Poate era ocupat acasa cu parintii, sau poate nu a auzit tel., nu trebuie sa il invinovatesti imediat.Incearca sa rezolvati problemele pe un ton calm si civilizat, fara acuze poate nefondate.Parerea mea este sa iti faci "mea culpa", sa il suni si sa iti ceri scuze pentru ca ai ridicat tonul la el.Succes!