| sym0nyck a întrebat:

Varul meu are o problema: are o relatie de 3 ani jumate cu o fata, in ultimul an relatia lor a mers din ce in ce mai prost. au programat totusi nunta pentru vara ce vine. de aproape jumatate de an a intalnit o alta fata, pentru care, spune el, ca are un sentiment puternic de iubire, pe care spune ca nu l-a avut vreodata pentru nimeni altcineva! pentru fericirea lui spune ca ar fi dispus sa renunte la relatia actuala, dar totodata nu poate face asta pentru ca are casa inceputa si masina cumparata impreuna cu fata ce urmeaza a-i fi sotie si pentru ca ii este teama de ce vor spune ceilalti(parintii lui si ai fetei)!

voi cum ati proceda daca ati fi in situatia lui? ce ati alege intre fericire, bani si ¨gura lumii¨? timpul trece repede...nunta se apropie si el nu este ferm convins ca vrea sa faca asta! ajutati-l cu un sfat.

Răspuns Câştigător
| amada745 a răspuns:

Relatia lor probabil ca in ultimul timp a fost monotona ceea ce la determinat pe baiat sa isi schimbe viitoarea sotie. Sfatul meu este ca daca inca nu au ajuns la nunta e mai bine sa intrerupa acum relatia. Daca o va continua inevitabil ca intr-o zii vor avea copii.Si atunci cum o va lasa? Sau o va suporta o viata intreaga doar de dragul banilor, a copiilor? Oricum intr-o buna zii i se va rupe. de tot si o va lasa. Cel mai indicat ar fi sa o faca acum. Vorba batranilor:La boala lunga moartea e sfarsitul.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Eu as returna banii investiti in casa familiei fetei (actualei logodnice) si as pastra casa si eventual si masina. Daca o relatie este bazata doar pe ecestea atunci vorbim de AFACERE si nu de casnicie comuna!

| mihaela_5361 a răspuns:

Este o vorbă: gura lumii n-o astupă nici pamântul! Păcat că s-a ajuns până aici. Părerea mea este că mai devreme sau mai târziu vor trebui să stea de vorbă şi să judece lucrurile la rece. Dragoste cu forţa nu se poate şi de obicei e sortită eşecului.Desigur în ziua de azi partea materială este foarte importantă şi de multe ori neglijăm ceea ce simţim, dar dragostea trece prin stomac, nu? Oricum nu cred că este corect faţă de niciunul să menţină această situaţie, mai devreme sau mai târziu cineva tot o să sufere, este inevitabil! Le doresc să aibă mult noroc şi înţelepciunea să aleagă ceea ce este mai bine pentru ei pe termen lung, nu ceea ce e mai convenabil pe moment.

| milida a răspuns:

Sa stea bine si sa gandeasca ce vrea de fapt de la el si de la cea ce urmeaza sa-i fie sotie si cum vede relatia cu acuala de care zice ca e indragostit. Daca crede ca nu se mai poate sa discute cu cea care are programata nunta, sa-i restitue partea la tot si sa anuleze nunta. Dar sa gandeasca bine, pentru ca e o vorba:"Nu da pasarea din mana pentru cea de pe gard". Mult succes.