Ai dreptate, te sustin. Ce intrebare . Ea naste in 5 zile. Daca se "enerveaza" intr-un an face in jur de 70 de copii .
ps : mi-a placut primul pas : "sa nu mai manance de pe jos" salut
Take it easy bro.
Eu cred ca fata respectiva a uitat sa treaca intrebarea la Trivia/Amuzante. pa
Pe motivul asta am zis si eu mai in gluma mai in serios ca ar trebui interzis internetul copiilor sub 14 ani...
Sa nu ma intelegeti gresit, nu generalizez, dar o mare parte din copii fara buletin nu ar trebui sa aiba acces la internet.
Ba deci intrebarea aia ii cred ca cea mai tampita din cate am citit pe TPU.Pff vine copilu in 5 zile.Aia ori era drogata ori nu avea mai mult de 10 ani.Deci cum ziceam pe TPU dam raspunsuri la intrebari omenesti nu plutiste.Mda.Romania noastra atot culta.
Asa e. unii se chinuie sa cear cu adevarat sfaturi care sa ii ajuta iar altii isi bat joc de site
Ai dreptate, unele fete sunt atat de proaste. Prima data posteaza intrebari de genul : am 13 ani si vreau sa-mi incep viata sexuala credeti ca e bine? si vine dupa cateva zile : prietenul meu a lasat in mine credeti ca am sanse sa fiu insarcinala? daca da ce ma fac?
Cand citesc astfel de intrebari mi se face rau. copii nascuti pentru alocatie in loc sa-si vada de scoala, sa se joaca, sa-si traiasca copilaria ei sunt cu gandul la sex, pai normal acum asa e la moda, insa ei nu realizeaza ca isi ruineaza viata, isi distrug viata.insa nu ma mira la cum sunt unii parinti in zilele de azi, copii rasfatati.
Sau am mai intalnit intrebari de genul : de ce unii ma fac curva? Daca la 13 ani deja ti-ai inceput viata sexuala si poate nu numai cu un baiat ci cu mai multi atunci nu mai pune intrebari stupide, cum de ce?!
Sau altii isi masoara penisul si intreaba daca e bine
wtf? ce oameni.
Inainte imi era drag sa intru pe acest site cand intalneam intrebari din scoala generala cu primul pupic pe obraz.insa vad ca nu ai cu cine!
PS : Te sustin
Da ai dreptate intrebarea aia e chiar fffff stupida (chef de caterinca ce sa mai... cel face lipsa de ocupatie pe om))