| LavricAlexandra a întrebat:

Vb in fiecare zi pe mess cu baiatul de care imi place.Imi dati va rog idei de comunicare ca sa pot sa ii spun ca imi place de el?

Răspuns Câştigător
| DenysaDulcika a răspuns:

Pai daca ai observat ca si el tine la tine incearca sa-l intrebi de cine ii place? daca iti spune ca de tine spune-i si tu daca nu eu cred ca tot ar trebui sa-i spui cumva mai pe ocloite...incercarea moarte n-are happy

2 răspunsuri:
| pinkflower a răspuns:

Pai vorbesti tu cu el acolo ce vorbesti si de la un timp il intrebi " Vrei sati zic ceva? " sau "Pot sati zic ceva?" si el normal ca va zice ca "da " si atunci ii spuni. Simplu. Ca oricum este pe mess nu e in fata ca sa iti fie rusine.

| Euics a răspuns:

Hey! Poi ca sa vb cu el.si ca sa faci si impresie buna la baiat.eu zic sa incepi simplu cu "Buna" sau cum il saluti uh de obicei... apoi il intrebi normal.c face. si incerk sa gasiti subiect comun. Adica de exemplu.si lui si tie va plc aceleasi animale.gen Pisica.si zici ca vrei sa-ti iei o pisica ca iti doresti etc.sau altelechatterbox gasesti uh ...si apoi poti sa-l intrebi.asa ca bafta tongue Sper sa te fii ajutatwinkingtongue