Nu pot sa zic ca in totalitate dar...am si eu tot o prietena care a facut sex acum 1 luna cam asa si nu a durut-o dar dupa cateva zile a inceput sa o usture putin si nu i-a curs sange cand a facut-o, dar acum i-a trecut!
stai calma cred ca o sa iti treaca si faza cu sangele nu stiu ce sa zic probabil ca ai un organizm mai sensibil.stai 1 saptamana fara sa faci nimic si dupa daca iar te ustura du-te la un medic sau lasa sa mai treaca o perioada mai lunga! dar sigur iti trece nu are cum sa te tina asa toata viata !
:*:* succes!
Cred ca e ceva inneregula cu himenul tau.
cu structura sa
nu mai fa sex o perioada si vezi cum iti este
ia-ti si un test de sarcina.
never knows.
Am patit-o eu iti vine continuu sa urinezi nu-i asa? si te doare, asta e blocaj renal la mine a fost f grav a chemat mama salvarea
Pai uite asta e ceva normal sa te usture pentru'ca ti s-a rupt himenul si pana se inchide rana te ustura, incearca sa te speli in fiecare zi si momentan pana se cicatrizeaza himenul inapoi las-o usor cu sexul, asa a patis si prietena mea si multe alte fete, nu ti'a curs sange cand ai facut prima data asta inseamna ca ai himenul mai elastic si nu s-a rupt prea tare :* ai grije de tine
Buna, daca urinezi cu sange ai o infectie urinara destul de grava. Daca nu poti ajunge la un medic, macar du-te la farmacie si spune ce simptome ai. O sa-ti dea un antibiotic, gen Nolicin si ai sa vezi ca o sa fie mai bine. Sa bei si multe lichide, ceaiuri de cozi de cirese, matase de porumb. Te rog sa nu negijezi problema, caci infectia poate avansa. Sanatate!
Sar putea sa fie bine dar e si variantare, is fete care nu se dezvirgineaza din prima si atunci e cumzici u doar picura cu sange si te ustura parerea mea bine is multe obtiuni dar fara un doctor nu faci nimic crede-ma