Buna. nu stiu ce varsta ai, dar as vrea sa ti spun doua lucruri :
1. exista o opinie conform careia un baiat si o fata nu pot fi prieteni, mai devreme sau mai tarziu intre ei va interveni atractia fizica/dragoste ( una sau alta, ambele la fel de daunatoare prieteniei )
2. daca intr-adevar simti ca iti place de ea, si ca relatia ar putea avea un viitor ( nu casatorie sau mai stiu eu ce. ci sa zicem, sa dureze mai mult de o saptamana ) atunci ai putea sa incerci abordarea subiectului unei posibile relatii intre voi doi, dar daca nu simti asta, daca nu esti sigur pe ( aceste posibile) sentimente, te-as sfatui sa faci un dus rece si sa ramai la prietenia voastra. spui ca puteti vorbi ore in sir, sa stii ca nu multe fete sunt la fel inainte de o relatie si in timpul relatiei.multe din ele se schimba.
sper ca nu am exagerat cu "explicatia". si ca ti-a fost de folos intr-un fel sau altul
Pai. mai asteapta ceva timp. sa vezi ce fel se comporta. si daca tot atat de apropiata e si da semne ca ar vrea. mai intreab`o odata. daca te refuza inseamna ca nu vrea decat sa fiti amici :d
Bafta :d
Asteapta si ia-o incetul cu incetul nu o grabii.Si nu insista sa-i spui ca o placi. Iao cu usurelul.
Un raspuns foarte inteligent din partea ei .
Pai incearca sa mai vorbesti cu ea si poate se infiripa ceva:d.
bafta
I.am zis doar ca mi se pare ca e diferita decat celelalte fete, la modu BUN. Am 16 anisori
Cred ca raspunsul cel mai bun ti l-a dat Paula007. Asteapta o vreme si poate isi schimba impresia despre tine si poate sa accepte. Totusi o fata camgreu se razgandeste in chestii de genul asta. eu zic ca o sa ramaneti la staduil de amici si la un moment dat o sa fiti doar simple cunostinte si fiecare o sa aiba viata lui si relatia lui. Sau ca sa nu te dezamagesc de tot, iti sun ca de fapt ea o sa-si dea seama intr-o dimineata ca te iubeste si o sa alerge intr-un suflet sa-ti spuna asta si o sa va sarutati cu foc si patima, iar la sfarsitul zilei o sa va datio seama ca relatia voastra e una speciala si o sa traiti fericiti pan' la adanci batraneti. Faina povestea si poate sa fie adevarata.
KatiMe27 întreabă: