Eu zic sa le spui parintilor...sau poate in prealabil sa il avertizezi si pe el ca il spui parintilor. Sunt atatea cazuri de care nu vreau sa amintesc in care orice inocent devine raufacator.Nu e de joaca! trebuie sa inceteze gesturile astea. Eu daca eram parinte cu siguranta doream ca copilul meu sa imi spuna astfel de lucruri. In cazul de lucruri rele, parintii sa stie pe cine sa suspecteze. Gandeste-te bine
Ce aiureaa! spune-le parintilor sincer e cea mai buna metoda sa scapii de acest om obsedat... mai sti ce se poate intampla in ziua d azi cu pedofilii?
Buna alt mod in afara sa le spui parintilor, arata-i indiferenta.sau cel mai bine fa-l sa inteleaga ca nu vrei nimic cu el, nu stiu orice gest strambate la el fa gesturi si arata-i ca nu te intereseaza iar daca nu merge spune-le parintilor adevaru vor intelege si vei fi protejata, mai bine decat mai tarziu cine stie ce gandeste tipu si pana unde poate ajunge daca vede ca taci pupici. take care! fundita?
:*
Eu zic sa ai grija deoarece nu sti nimic despre el incearca sa il eviti cat mai mult posibil daca are cam 30 ani si e singur nu are nevasta /prietena nu ti se pare ciudat? acum poate e doar curios. dar cine stie ce este in minea lui. ai grija bafta :*
Incearca totusi sa le spui parintilor daca prin a-l evita nu reusesti.succes
Alexandru250201 întreabă: