| Goete a întrebat:

Vecinul meu are o prietena de 11 ani si ii aud - si sigur ii aud si alti vecini - ca ii da la buci in fiecare noapte, dupa 12 noaptea.
E legal sa faca asta?

24 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Este ilegal ce face prietenul tău. Câți ani are prietenul tău?

| Goete explică (pentru Emilian65):

Ce face ilegal prietenul meu? Si tu de unde il cunosti si de unde stii ce face? Eu nici n-am vorbit despre el pe aici

| Goete explică:

Asta intreb, pot sa sun la politie, nu?
Ca fac multa galagie dupa miezul noptii

| Goete explică:

Nu, ca pe ei i-am sunat deja si mia mare galagie au facut, orgasm dupa orgasm de tremura tot blocul

| Furnicuta000 a răspuns:

Cati ani are vecinul tau?
Prietena lui are 11 ani sau relatia lor are 11 ani?
Si tu cati ani ai de nu stii ca sexul cu un copil de 11 ani e considerat viol si ilegal in ORICE circumstanta?

| Goete explică (pentru Furnicuta000):

"Ce spui, tu, străine? Violul e departe;
Brațul său prin noapte decibeli împarte.

| Furnicuta000 a răspuns (pentru Goete):

Deci cati ani au protagonistii ca nu ai zis clar

| Goete explică (pentru Goete):

E clar ca nu recunosti Capodopera "Muma lui Stefan cel Mare" de Dimitrie Bolintineanu si nici legislatia actuala conform careia nu poti face galagie noaptea

| annonimaaaa555 a răspuns:

E ilegal, se ia ca viol și se pedepsește cu închisoarea

| PeterMinea a răspuns (pentru annonimaaaa555):

Mai ales dacă vecinul respectiv este un adult în toată firea!

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru PeterMinea):

Corect

| Goete explică (pentru annonimaaaa555):

Se ia ca viol dupa miezul noptii?

| Goete explică (pentru PeterMinea):

Sunt adulti dar nu stiu daca in toata firea sau numai intr-o parte din ea

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Goete):

Se ia ca viol oricând. Daca are sub 15 ani e viol. Daca are peste 15 ani și isi da consimțământul, nu se ia ca viol dar daca nu e de acord...

Aia de 11 ani sigur nu elaughing

Despre ce vorbesti, daca relatia are sub 15 ani e viol? Pai eu violez in fiecare zi atunci

Cine ti-a bagat in cap ca "aia" are 11 ani?
Unde dai si unde crapa

"Vecinul meu are o prietena de 11 ani si ii aud"

Uita te dupa legi. Sper ca numa glumesti sau nu ai ce zice, in caz cintrar sper sa ajungi in pușcărie ca numa strici vieți. Is si fete de 18 ani. Fa cu alea nu copile

Si tu incearca sa intelegi ce citestiwinking
Dar asta te depaseste dupa cate se vede

Am trecut in anul nou, deja are prietena de 12 ani, e o relatie lunga intre ei si niciodata cand faceau sex nu era viol; scoti niste tampenii ma mir de unde
winking

"Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, care nu a împlinit vârsta de 15 ani, se pedepseşte cu închisoare strictă de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi."

https://lege5.ro/......odul-penal

Sper numa ca ori esti un prost care nu are ce face, ori îți place sa îți bați joc, ori îți place sa faci conflicte. Daca tu chiar zici ca e normal sa facă unul sex cu una de 12 ani, atunci ai ceva grav la cap. Un copil de 11-12 ani nu poate sa își dea consimțământul pentru un act sexual(dupa lege)

Esti dusa cu pluta, ai mari probleme cognitive daca iti spunnclar ca e o relatie de 11-12 ani si tot tot cu ale tale continui.
Numai bine

No stai asa. Ar fi trebuit sa scrii asa...ca o relatie de 11 ani nu ca are o iubita de 11 ani. Aia se poate înțelege si ca femeia/fata are 11 ani. In acest caz imi cer scuze dar nu a fost foarte clar fiindcă se înțelege si altcumva