anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vedeam azi o intrebare aici pe TPU. zicea o fata ca are un prieten care o iubeste foarte mult, dar ea iubea alt baiat.si se intreba ce sa faca.sa continue cu prietenul ei sau sa renunte la el si sa incerce ceva alaturi de celalalt. bun, ce parere aveti voi. e mai bine sa ai langa tine pe cineva care te iubeste si stii ca ar face orice pentru tine cu speranta ca intr-o zi vei ajunge sa ii impartasesti sentimentele sau sa iubesti si sa accepti sentimentul asta pentru cineva care nu simte nimic pentru tine, insa sa speri mereu ca(,)candva te va iubi, si la ceilalti sa nici nu te uiti? asa e...corect,daca iubesti, dupa mine.

3 răspunsuri:
| Anecherry a răspuns:

Eu, in locul ei nu as sta nici cu unul, nici cu altul. Relatia cu cel din prima situatie, nu ar dura mult, pentru ca odata ce nu iubesti, e greu sa mentii in armonie o relatie doar de dragul sentimentelor lui.
Relatia cu cel de-al doilea baiat, ar putea sa functioneze numai in cazul in care ar reusi intr-un scurt timp sa-mi impartaseasca sentimentele. In caz contrar, depinde de fiecare fata, cat ar mai alege sa ramana in relatia respectiva. Eu una, as pleca fara sa ma gandesc prea mult.

| RobertClaudiu a răspuns:

Eu as continua cu iubitul ei cum ar venii sa continue sau sa vada care ii ofera mai multa afectiuneprotectie si cu care se simte ea mai bine si pe cine place mai mult ca din cate vad ea ii in balanta

| Ambrus a răspuns:

RobertClaudiu ma. Cum ai continua cu iubitu ei ma? Ei gay ma? rolling on the floor