| Jdjdjsiajsndndj a întrebat:

Vedeti ceva anormal sa ii cer iubitul o serie de analize? Ma refer aici la cele cu transmitere sexuala?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poti sa reformulezi intrebarea? Asa ca pentru noi!

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

E perfect normal

| ania a răspuns:

E normal sa ceri analize și sa respecți planul Creatorului și sa faci sex numai după căsătorie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Atât timp că ți a zis că a avut un trecut mai năbădăios și vreți ceva serios nu ar fi nimic anormal.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Nu, dimpotrivă; e o idee excelentă!

| Drimmero a răspuns:

Incerc sa inteleg ambele parti, pe o parte vrei sa fie totul ok si pentru tine adica sa stii ca ai un partener curat din toate punctele de vedere, la fel poate ar cere si el, nu se stie exact cu cine ati "umblat" amandoi iar persoanele respective aveau boli cu transmitere sexuala sau nu neaparat, poate v-a transmis mama la nastere o hepatita de toata frumusetea care se poate transmite mai departe prin contact sexual. Pe de alta parte astfel de analize din cap pana in picioare presupun ca sunt destul de scumpe (probabil sute de lei) si nu cred ca sunt asigurate, ai pune baiatul la mari cheltuieli si drumuri prin spitale unde e cel mai "propice" mediu in care vrei sa umbli, adica alta treaba nu ai decat sa te faci ping-pong de la o usa la alta, mai ales in Romania unde riscul de a lua alte boli din spitale este foarte mare, gen intri sanatos si pleci in sicriu, e aiurea situatia. Am zis ca inteleg pe ambii, trebuie gasita o cale mijloc.

| Hammurabi a răspuns:

Nu prea cred că e iubitul tău. Poate așa... doar cu numele. laughing

Ce iubit e ăla în care n-ai nici un fel de încredere?
Un iubit "în lipsă de altceva"?
Analizele îți relevă doar o realitate punctuală, pe moment. Apoi, peste 2-3 zile el îți poate oferi o BTS fără probleme.
Concluzia : dacă simți că nu prezintă încredere, schimbă-l.
Nu rezolvi mare lucru cu analizele.

| anonim3247 a răspuns:

Dacă le plătești tu nu e nimic anormal. Eu îți ceream un preț mai mare și cu restul banilor ieșeam cu tine în oraș.

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Sau cu restul banilor de la analize ieșeam cu alta și îi arătam analizele că sunt sănătos.

| AdioTPU a răspuns:

Nu e anormal dar s-ar putea simți ofensat că nu ai încredere în el.

| Punctsivirgulaa a răspuns:

Daca va faceti amandoi, nu vad ce ar fi rau. Aici depinde si de bani ca daca nu are ori il accepti asa ori ii platesti tu altfel nu vad.