| TristulCongelat a întrebat:

Vedeți un beneficiu pentru băieții care sunt virgini la 20 ani sau un dezavantaj?
Tot mai multe fete cauta experienta în pat și de aia întreb, voi ce părere aveți?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Sincer,e un dezavantaj și contează experienta, dar mulți o sa prefere minciuna, nu contează ca ești virgin, nu pe dracu, contează foarte mult, dar în timp prinzi experienta

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Totul se învață, învățătură o primești de la profesioniste, mature sau bărbați maturi dar sa fie frumoși semn ca au avut multe

13 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Da beneficiul este ca fac scena sexului sa fie exact ca in filme

| ania a răspuns:

Da e un mare beneficiu sa resoecti pkanul Creatorului si sa fie amandoi virgini la casatorie, nu aduci in relatie amintiri, obsesii, comparatii, boli venerice, experimentezi minunea impreuna, nu te ispiteste infidelitatea, oferi un mediu de siguranta si incredere copiilor, etc.

| Violleta2022 a răspuns:

Fetele nu cauta nici o experinta in pat, cauta iubire, cauta trandrete, cauta intelegere, cauta altceva la un baiat, nu sex.
Sexul vine mult mai tarziu intr-o relatie, ca nu-i atat de important, ala venind doar ca o compeltare daca relatia este fericita si merge spre bine intelegerea cu partnerul/partenera.

| TristulCongelat explică (pentru Violleta2022):

Fetele cauta experienta în pat.
Ele vor ca băiatul sa fii avut multe partenere înaintea ei pentru a o satisface maxim în pat.
Asa arată adevărul.

| Violleta2022 a răspuns (pentru TristulCongelat):

Incorect!
Nici fetele nu vor unul care a mai avut fete in pat, ca-i mai palcut sa stie ca nici el nu a umpblat cu altele, mai ales daca este virgina.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu e nici un beneficiu. Nici o fata nu o sa se bucure cu adevarat ca e prima.
Sau, ma rog... Poate unele s-ar bucura. Alea care oricum fac s#x cu lumina stinsa, doar in zilele cu dezlegare, si ii povestesc tot preotului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu văd nimic în asta.
Dacă nu știe să fie domn, are comportament respingător și de asta nu a avut parte de iubită, atunci foarte toxic gândește.
Altfel, să știi că orice moment se depășește și se învață. Nu trebuie să te timoreze orice vorbă vorbită/scrisă.

| ionur a răspuns:

Uite frate e mai bine sa fi așa de ce? Pai dacă faci cu una care a făcut de cel puțin se 8 ori clar și imposibil sa nu iei orice fe de boală de la ia 1000% iei cel mai bine asa nu iei nicio boală și nici nu ai treabă cu una care a fost cu fel și fel de drogați boschetari stai departe de asa ceva cel mai bine. Mai bine fac o labă sănătoasă decât să am treba sau mai ales să fac ceva cu una care șia rupt-o cu toții drogați și boschetari.

| ionur a răspuns:

Și nici nu este ceva greșit sa fi virgin frate și nici o povară nu este nu ai făcut chestia aia atâta tot nimic altceva eu nu înțeleg ma jur pe Dumnezeu ca nu te mint cu absolut nimic ce spun îți spun sincer frate cu adevărat ca nu înțelege de ce mulți sunt așa disperați și obsedați. Parcă fără s...nu poate trăi. Poți frate Poți trăi și toată viața fără el nu este nimic Wow sexxul ăsta nu știu ce vede ei atâta de mama mama în rahatul ăla. Da dacă ei suc lipsă și nu-i satură nimeni niciodată îți dai seama ca mereu o sa fie ceva wow pentru eu rahatul ăla. Și o s-o dacă cu oricine chiar dacă este drogat sau boschetari nu va conta cine duce lipsă nu mai tine cont de nimic și-o trag cu oricine.

| ionur a răspuns:

Baftă am ajuns la magazin Să-mi iau ceva revin când ies sau ajung acasă

| VMarceline a răspuns:

O persoană care te iubește nu o va interesa niciodată dacă ești virgin sau nu.

| Andreea24983 a răspuns:

Eu sincer, nu vad niciun benefiu in asta dar nu este o ruined!