Unele prs isi dau seama de greseala pe care au facut-o atunci cand pierd pe cineva drag deoarece atunci cand au avut-o alaturi au tratat-o cu indiferenta.
Sincer si eu daca as fi fost in locul lui ma suparam pe ea pentru ca nici ei nu i-ar placea sa ii faca cea ce i-a facut ea.
nu stiu ce sa zic sa il mai lase un timp sa se gandeasca daca mai vrea sau nu sa fie impreuna...
Acum este suparat pe ea, e si normal asta dar daca tine cu adevarat la ea se vor impaca
***Mult Succes***
Buna...pai daca verisoara ta a gresit acum sufara... ea e devina, iar baiatul daca mai tine mult la ea poate o va intelege, dar cam nu as crede ca e atit de usor de iertat si de inteles, dar nu trebuie sa-si piarda speranta verisoara ta, caci el daca mai simte ceva pentru ea pai atunci el va incerca poate sa o ierte.
E si normal sa se supe. sa se puna in locul lui! alta data sa nu mai faca.si sa mearga inainte pentru ca mai sunt si alti baieti!
Cati ani are verisoara ta? trebuia sa il sarute...adica...daca se iubeau.nu stiu daca acu se mai iubesc, dar ar trebui sa incerce si el sa o inteleaga!