| biabianca a întrebat:

Verisoara mea are 13 ani si este cu un baiat de 18 ani.
Daca il vezi si vorbesti cu el ai spune ca e de treaba, se comporta frumos cu fetele.
si cu verisoara mea la fel big grin
dar problema e ca l am auzit vorbin pe drum spunand ceva de genu " sunt si cu copchila asta de plictiseala "
m am speriat cand am auzit ca vrea sa se si culce cu ea.
ajutati`ma va rog nu stiu ce sa fac sa isi dea seama ce fel de om e prietenul ei.

Răspuns Câştigător
| Alyyynu a răspuns:

La 18 ani ala intra la la corupere de minori...

"Art. 218. - (1) Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, care nu a implinit varsta de 15 ani, se pedepseste cu inchisoare stricta de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi."
ai putea sa-l anunti sa bagi frica in el si o sa aiba grija s-o lase happy

8 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Zii ce ai auzit.
Si prezinta i alt baiat pentru a l uita oe actual
bft

| anonimaa a răspuns:

Si eu cand am avut 13 ani am fost cu un baiat de 18 ani si ma rog ideea este ca daca ea nu intelege e chiar nasol adica se pot intampla multe chestii rele - ar putea sa-i puna ceva in suc s-o ameteasca si apoi s-o violeze sau mai stiu eu ce- trebuie sa inceteze aceasta relatie si spun asta din experienta ca nu duce la nimic bun si in caz ca parintii ei nu stiu ar fi foarte grav daca ar afla.ai mei au aflat si nu s-au suparat foarte tare doar ca mi-au spus (si au avut dreptate) ca un baiat de 18 ani trebuie sa stea cu fete de varsta lui si este ceva suspect daca sta cu copile asa adica este clar ce are in cap (poate cele de varsta lui stiu ca este un golan si de aia se duce la fete mai mici care nu-i cunosc aceasta parte si o ia de la capat) arata-i verisoarei tale ce am scris eu si poate mai constientizeaza si ea pentru ca eu abia acum dupa 1 an imi dau seama ca la fel ar fi putut sa mi se intample daca nu ma desparteam de X (fundita?)

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Ar fi bine sa ii spui verisoarei tale ce a zis el si spune-i sa aiba grija sa nu profite de ea si apoi sa o lase balta, mai ales ca ea la 13 ani nu stie prea multe despre relatii, baieti.
Nu e de joaca cu astfel de lucruri, ea e prea mica pentru a-si incepe viata sexuala si nu e pregatita.
Mai bine sfatuieste-o sa isi vada de scoala si de relatii serioase are timp destul, acum e prea micuta.

| Andreutsa25 a răspuns:

Serios acum...prietena ta chiar este o copila, e prea mica pentru relatii cu baietii mult mai mari decat ea.Cat despre baiatul acela, sunt putine sanse sa vrea ceva decent si serios de la ea. Vorbeste cu prietena ta si poate o sa inteleaga happy

| angel_6687 a răspuns:

Ce ai zici prin a incepe sa-i spui verisoarei tale adevarul.cred ca e perfect

| ---koko--- a răspuns:

Alin are dreptate poti incerca sa bagi putin frica in el iar daca nu merge incearca sa vorbesti cu verisoara ta. Explicai ca tu ii vrei doar bine si spune-i ce ai auzit.Aratai ca sunt si alti baieti mult mai buni decat actualul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai un telefon bun inregistreaza conversatia care o face prietenul dar fara sa afle ca il inregistrezi si apoi ii dai dovada la varata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna eu am 13 si vreau o prietena, si apropo baiatul acela de 18ani nu are discernamant si merita o mardeala, daca vreti il aranjez eu sunt bazat peste tot numele meu e scutu adica prorecla...