| Aldutssss31 a întrebat:

Verișoara mea are 14 ani și 5 luni și are o relație de aproape un an jumate.Pana acum doar au ieșit prin parc, s-au sărutat și chestii de genul care nu implica sex sau nuditate.Recent mi-a spus ca ar vrea sa își înceapă deja viața sexuală dar mi se pare foarte devreme, e doar un copil.Cu părinții nu a vorbit încă iar eu am sfătuit-o sa mai aștepte măcar 2 ani dar iubitul ei(care face in 2 luni 17 ani) nu mai are răbdare sa aștepte atât.Credeți ca ar trebui sa vorbesc cu părinții ei?

10 răspunsuri:
| wannabe a răspuns:

Este dovada a unei relații toxice unde se face presiune pentru raporturi sexuale între minori. Nu este o normalitate. Discuta cu ea iar dacă vezi că nu a luat decizia de a se despărți de el, discută cu părinții, dacă nici aceștia nu pot face nimic, discută cu părinții lui. În ultimă fază apelezi la poliție, dacă nimic altceva nu a mers

| Violleta2022 a răspuns:

Anuntati parintii ei, ca-i mult prea mica sa-si nenoroceasca viata de copilas si ea este inconstienta de riscurile la care se supune.
Iubitul ei poate face puscarie juvenila daca intretine relatii cu o fetita atat de mica.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cred că nu. Dacă are menstruație, e femeie.

| mihai69 a răspuns:

Cred că ar trebui vorbit cu poliția.

| AliGab a răspuns:

Ar fi cazul!

| blackann a răspuns:

E viata ei, sa faca ce vrea

| 94Lucifer94 a răspuns:

Dacă ii vei zice părinților ei, te va urî toată viața. Ți-a zis că are incredere în tine. Cel mai bun sfat care poți să il dai e sa ii aduci la cunoștință riscurile. Zi părinților ei dacă vrei sa fii un pârâcios si să nu mai vorbească cu tine niciodată. Că si dacă le zici, ea tot ce vrea face, chit că mai amână maxim un an.

| Carbit9669 a răspuns:

Frate viata sexuala se incepe cu sex salbatic in corcodus

| cristianvalentin337 a răspuns:

Eu iti recomand sa o lasi sa isi rupa pasarica de acum. sa se invete cu greul din copilarie

| doctoruldragoste123 a răspuns:

Baiatul acela pune presiune sa si obtina interesul si sa si indeplineasca placerea. daca verisoara ta nu intelege, vorbeste cu parintii ei