| MaryAnn123 a întrebat:

Verisoara mea nu are cont si m-a rugat sa postez urmatorul mesaj"Imi place de un baiat foarte tare.Il cunosc din clasa 5, iar acum suntem in clasa 9.Sincer...e prima data cand nu stiu de ce imi place de cineva.In clasele 5-6 era un nesimtit si pe deasupra arata oribil.Acum insa s-a schimbat, este super de treaba(cel putin cu mine) si arata extraordinar(in primul rand a slbit ft tare).De cand doamna diriginta nea mutat impreuna am descoperit ca avem multe lucruri in comun.Mai multe colege au spus ca ne potrivim si ca se vede de la o posta ca ma place, dar as vrea si sfatul vostru.P.S. de o perioada de timp se inroseste cand vorbeste cu mine, incearca sa glumeasca dar se balbaie, iar anul trecut a adus flori de st.Valentin, erau trandafiri albi, dar ai mei erau rosii(cand l-am intrebat in gluma de ce s-a inrosit si s-a balbait....in fine la final mi-a spus ca nu mai erau trandafiri albi).Voi ce credeti ma place sau nu? "Va rog sa imi raspundeti cu seriozitate

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, e clar te place.

De alte argumente n-ai nevoie, le-ai spus tu deja pe toate.

2 răspunsuri:
| MaryAnn123 explică:

Eu pur si simplu am dat copy paste de pe facrbook unde mi-a scris mesajul...happy

| MaryAnn123 explică:

@Ancient sa stii ca asta i-am spus si eu dar cica vrea mai multe pareri...big grin