Oricati fluturasi in stomac ai simti,adu-ti aminte ce te-a alungat de langa el.
Timpul a trecut si, pentru ca omul are memorie selectiva, ti-aduci aminte doar de clipele frumoase cu fostul.Ai senzatia ca s-a maturizat brusc, ca s-a echilibrat psihic in 2-3 luni de cand v-ati despartit?
Tot ce a facut va face din nou, si de data asta chiar mai rau.Nu te mai minti singura si invata sa pui, intr-adevar, punct!
Petrece-ti frumos timpul cu actualul si nu astepta nimic.Viata nu ti-o poti planui si programa,are ritmurile si legile ei,lasa-te dusa de val, posibil sa ai surprize mult mai placute decat ti-ai putea imagina.
Ramai, deocamdata cu actualul.Iti face si bine,iti da mai multa incredere in tine si,intr-un fel,chiar daca nu ati avea viitor(ceea ce nu e sigur),iti da putere sa-ti continui viata, s-o traiesti cum ti-e mai bine!
Trecutul, lasa sa ramana trecut!
Niciodata n-am inteles obsesia asta cu "fostul" toate prietenele mele si prietenele prietenelor prietenelor mele o au. toata planeta, de fapt. lasa-l pe "fostul" in pace.
Draga mea, am citit povestea ta.
Sfatul meu este sa nu te intorci la fostul. Nu merita e un nesimtit. Asa ceva nu se face unei fete. Isi va repeta greselile
Iar cu actualul vbeste serios cu el daca te iubeste si isi doreste o relatie cu tine, daca nu vrea asta e, dar la fostul nu te intoarce. Cu siguranta iti vei gasi u baiatul potrivit!
Pai e simplu mai dai o sansa mai ales ca il cunosti iar actualul nu vrea relatie serioasa nu vad altceva de facut.
Uita-l si gata. O data ce a fost in strae sa tipe la tine si sa vada in tine decte si sa ti le scoata pe ochi atunci inseamna ca nu tea pretuit si nu cred ca in atit timp s-a schimbta ceva. Cred ca doar are nevoie de ceva distractii si si-a amintit de tine. Mai bine ramii cu actualul si vezi ce o sa se primeasca.