"Vezi în socializarea virtuala, o posibilă prietenie, sau o relație cu cineva?"
De ce nu? Intotdeauna exista un inceput,importanta e continuarea.
Desi sunt adepta situatiilor live si prefer sa citesc raspunsul direct in ochii celuilalt,cand nu se poate altfel,virtualul e o alternativa convenabila!
"De ce este mai comodă, socializarea virtuală decat cea față în față?"
Din cel putin doua motive.
Esti liber sa spui orice.
Esti liber sa crezi orice.
Aceasta libertate contine imaginatie fecunda,mister inegalabil,adevaruri relative,vise nesfarsite...
E,totusi,o situatie frustranta,pentru ca misterul se imbina cu nevoia de afectiune si interactiune umana,asa ca sentimentele apar foarte repede.
Orice jena sau timiditate dispare in fata ecranului si a tastaturii,celalalt ia forma dorita de tine,din cateva informatii simple il imbogatesti cu calitatile viselor tale si povestea continua la nesfarsit!
Multi se indragostesc sincer in mediul virtual, dar putini raman impreuna, dupa prima intalnire live, presupunand ca va avea loc vreodata.
Virtualul atrage prin frustrarea implacabila la care te supune, de fapt.
Sa crezi ca ar putea exista cineva ideal pentru tine si sa fie numai produsul imaginatiei tale...
Te-ai lasa abordata de un strain pe strada, doar pentru a discuta "live"?
Fi serioasa, pana si tie iti place socializarea virtuala, ca multe altele de fapt si ca mine, de ce nu?
Eu nu ma las abordata de un strain nici "live" si nici virtual. De felul meu, nu sunt o fire sociabila.
Imi place numele tau.
Pacat ca nu esti o femeie sociabila.
Si mie imi place nick name-ul :p
Te cam contrazici acum ce faci tu cu mine?
socializezi nu? Si atunci cum poti spune "nu mi se pare pacat, chiar ma simt foarte bine"
RAY întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: