| lynes a întrebat:

Vezi o babuta saraca, va de capul ei, fara un picior, care parca cere ajutor din priviri, dar nu cere bani. Tu ai 1 leu, si tie foame. Ce faci? O ajuti sau iti iei mancare? Acu sa va vad.

13 răspunsuri:
| zuzu a răspuns:

O ajut happy Pot manca atunci cand merg acas happy Plus de asta cu un leu nu imi pot lua nimic de mancare happy

| Yaguar a răspuns:

Normal ca o ajut, altfel nici nu poate fi.

| Sabyynna a răspuns:

O ajut... Mai putin daca e martie si sunt inainte de prima ora...laughing

| Elysssa a răspuns:

O ajut cu cea mai mare placere atat timp cat pot s-o fac! Eu pot manca cand ajung acasa, pot astepta, nu mor de foame...

| IngridGenDăăăă a răspuns:

As ajuta o.

| Originalone a răspuns:

Acesti oameni is pusi sa cerseasca de tigani, care le asigura o masa calda si unde sa doarma.
Asa ca mai gandeste-te.

| RicăPăturică a răspuns:

Logic ca ii ofer ei happy

| Sociopat a răspuns:

Sincer as trece linistit pe langa ea ignorand-o total! Macar eu zic ce as face cu adevarat nu ca restullaughing.Da-mi funda pentru sinceritate!

| cthulhu a răspuns:

II dau ca poate e o zana fermecata deghizata, care mai tarziu ma ajuta sa omor vreun balaur.

| Eşarfăăă a răspuns:

Cu un leu să îți iei de mâncare? Zău așa...
Cu un leu nici măcar o pâine nu îți mai iei...

| GreatScott a răspuns:

Te-ai indragostit de ea? sau ce treaba are asta cu Dragoste si Sex?!?!

| Alex271262 a răspuns:

Nu cred caci cu un leu o ajuti... asta e una, + ca eu unul nu mai dau bani la cersetori. dar de exemplu daca de abia ce imi am luat un covrig, hamburgher sau eu stiu ce de genu fastfood etc nu ii dau aia 10lei care or fi sa iti cumperi unu ci il dau pe al meu sau ii iau altul daca chiar e dar nici gand bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pacat de intrebarea frumoasa, ca ai gresit categoria.