| pelu a întrebat:

Vi-am zis ca am fost cu o fata 2 saptamani si ne-am despartit.pai uite acum 2 zile parea totul frumos sa ne impacam alea alea. dar ieri o colega de`a ei de echipa (ea facand voley) ii spune ca am vorbit cu ea pe mass. si s`a suparat pe mine si mi-a trimis un mesaj gen "Nu suport sa ma duca cineva de nas...cauta alta sa o fraieresti". dar crudul adevar e ca nu am vorbit cu colega ei asta insinuand ca are prinscreen.EU pesonal nu o cunosc. Cum sa ii demonstrez?thinking E aiurea

Răspuns Câştigător
| Cory89 a răspuns:

Eu ti-as da un sfat mai bun.Las-o balta si nu te mai chinui nici cum sa ii demonstrezi nimic. Din moment ce relatia nu merge bine de la inceput, nu va merge bine nici mai tarziu, mai ales ca nu are incredere in tine straight face Si plus de asta, ar crede ca ii acorzi prea multa importanta si s-ar umfla in pene...Iti spun asta pentru ca sunt fata si stiu cum e.mai faceam si eu d'astea mai demulthee hee

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu-ti mai bate capul ca n-ai cu cine!

| anad a răspuns:

Daca nu are incredere cand sunteti doar la inceputul relatiei, cred ca nu merita sa suporti nervi, acuzatii si toane. Vorbeste serios cu ea si daca nu te crede nu are rost sa te straduiesti!

| wanda a răspuns:

E mai greu...
pune-o fata in fata cu fata aia...si sa ii zica cu cel mai mik detaliu ce ati "vorbit" pana recunoaste ca nu e asabig grin

eu asa as facebig grin