| flory_9483 a întrebat:

Vi s-a intamplat ca la inceputul unei relatii cu o fata sa nu va placa de ea, iar dupa o perioada sa ajungeti sa o iubiti enorm?

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

E normal. Gândeşte-te că la începutul relaţiei cei doi nu se cunosc şi pe măsură ce trece timpul, învăţând unele lucruri unul despre celălalt ajung să se cunoască să se apropie şi implicit să se iubească. Baftă!

6 răspunsuri:
| alone a răspuns:

Cunosc un caz asea...

| mihaela_7412 a răspuns:

Cu o fata nulaughing dar dupa l-am iubit mult si acum...

| mystik a răspuns:

Mi s-a intimplat, numai nu cu o fata ci cu un baiat! astea st chestii destul de normale dar totodata ft dificile, fiindca poti sa faci un pas gresit si apoi sa regreti enorm.eu am dat papucii acelui baiat iar mai tirziu imi plingeam de mila,, dar ma bucur ca acum st bine si nu ma mai gindesc la asta, a fost ft demult...

| Abcdefg123 a răspuns:

Da :]! Am stat cu un baiat pentru a face o fata geloasa.blushing, dar el ma placea straight face. Pana la urma a inceput sa`mi place de el, si apoi sa-l iubesc :].
E simplu. Nu cred ca se intampla in toate cazurile as athinking in fine :]

| Creatza_4434 a răspuns:

Cunosc un caz...nu s-au placut de nici o culoare la inceput. S-au hotarat sa fie impreuna doar la un chef, de revelion.Au trecut 2 ani jumate de cand sunt impreuna si se inteleg de minune. El imi este foarte bun prieten.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Se intampla mai degraba la fete, pana ajung sa cunoasca mai bine persoana care nu li se parea speciala la inceput, asta am mai auzit. Dar daca nu-ti place cineva nu inteleg cum incepi relatia. Prietenie, poate. Sex, poate o aventura. Dar o relatie? Eu stiam ca oamenii trebuie sa se placa pentru asta.