| Barbie_9607 a întrebat:

Vi s-a intamplat ca la inceputul unei relatii sa nu va placa un baiat si pe parcursul relatiei sa va indragostiti de el?

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, nu, insa la sfarsitul relatiei, cand m-am despartit de el, mi-am dat seama ca de fapt tineam la el si eram indragostita peste cap de el, dar deja era prea tarziu, relatia se incheiase definitiv.
Mi-a parut rau, dar acum nu mai am nicio treaba cu el, fiindca iubesc din tot sufletul un baiat, cu care am o relatie de 2 ani.

| Gosh. a răspuns:

Nopewinking

| Jeremy1 a răspuns:

Eu de obicei nu am relaţii cu persoanele pe care nu le plac...

| roxynutza a răspuns:

Sincer NU

| walk a răspuns:

Da chiar asa mi s-s intamplat si mie,,,, actualul meu prieten ma tot suna ma invita in oras eu aveam alt prieten si-mi tot bateam joc de el:d, dar dupa 3 ani l-am acceptat si mi-am dat seama ca ma iubeste mult mai mult decat mi-am imaginat si sunt foarte fericita cu el...suntem impreuna de un an si-l iubesc enorm chiar daca inainte il luam peste picior,, esential e sa cunosti personalitatea si sufletul fara a judeca inainte de a da o sansa cum am facut eu.

| ysa a răspuns:

Buna. da se poate. eu l am cunoscut p pr meu p mess si dupa un an, timp in care m a intr de vreo 3 ori daca vreau sa ne int, am acceptat. si nu pot sa zic ca m a impresionat ff tare, da p parcusr l am cun, si ma surprindea d fiecare data cu ceva nou si asta m a apropiat d el. si e altfel. nici acum nu mi vn sa cred ca exista cineva ca el. da din fericire exista si e al meu love struck. mult succes

| broscutsaaa a răspuns:

Desigur.hee hee
De fapt, la inceput chiar nu vroiam sa fiu cu acel baiat, dar dupa ce am stat o perioada de timp cu el, mi-am dat seama ca sunt fericita cu el si ca nu`mi mai trebuie nimeni altcineva. big grin

| liubuska a răspuns:

Salut... mi s-a intamplat asa ceva, nu pot sa zic ca nu-mi placea deloc cand ne-am inceput a intilni, imi placea dar putin de tot si nu luam deloc in serios relatia noastra, era pu mine o aventura, dar treptat am observat a incep sa ma indragoatesk de aceasta persoana si suntem si in prezent impreuna, deja 1 an si 9 luni.il iubesc enorm

| Daniella13 a răspuns:

Da, chiar sa stii. Acum 9 luni vedeam in actualul meu iubit, un simplu prieten, de fapt cel mai bun prieten dar nu credeam ca-l pot vedea vreodata mai mult de atat. Timpul mi-a demontrat ca pot. Sau mai bine spus, el a fost cel care mi-a demonstrat ca e genul de baiat de care aveam nevoie, prin tot ce facea, face, mi-a deschis ochii, timpul mi-a schimbat total parerea si sentimentele. Am avut noroc sa am pe cineva ca el langa mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa ni se fi intamplat, dar este posibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dap:d avem 1 an impreuna.la inceput.era."ce faci gagica?". la vrajeala tot."ai prieten?"/"nu"/"si nu ai vrea sa ai?"/"de ce nu.happy"... a fost o vrajeala la inceput.si acum. avem un anlove struck si ne iubim cu adevaratbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mie mi s-a intamplat si la inceput era doar asa o intalnire pupaturi si atat dar cu timpul am inceput sa pun suflet in tot ce faceam cu el si imi facea placere sa fiu cu el apoi m-am indagostitbig grin.

| tonyNebunu a răspuns:

Mie mi s-a intamplat asta acum de curand, cunosteam o fata de mai de mult si nu mi-a placut nici o data de ea dar ea era indagostita de mine si acum s-a intors roata eu sunt indragostit de ea, dar ea de mine nu