| Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO a întrebat:

Vi s-a intamplat fetelor sa refuzati un baiat(sa nu va combinati cu el) iar el sa se razbune pe voi? Mie una, dastraight face. El m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el iar eu am spus ca nu pentru ca am mai fost cu el si chiar este inervant x-(. Iar cand am iesit afara el era la geam, si a inceput sa ma injure si sa arunce cu baloane cu apa in minestraight face, si de fiecare data cand ma intalnesc cu el se poarta urat cu mine, dar cand eram cu el se purta frumos dar nu prea eram eu atasat de el.

Răspuns Câştigător
| nobody_9468 a răspuns:

Hey...eu am vorba:"Femeia va ramane o tarfa in fata barbatului indiferent de situatie:daca accepti esti tarfa, daca il refuzi, la fel! daca ii spui ca nu poti, la fel"
Nu te mai chinui cu astfel de retarzi, l'ai lovit unde il doare maI tare:in orgoliu! Nu te pune la mintea lui, atat stie, atat face!

Bafta.

8 răspunsuri:
| toffy a răspuns:

a inerva = a forma reţeaua de nervi a unui organ, ţesut ] [ sigur voiai sa zici enerva, tu sti ceva biologie bre?

| Oº°‘¨ ĺǾдNд ”¨‘°ºO explică:

Da toffy
este enervant...
asta iti convine?straight face

| mihaela_7915 a răspuns:

Nu mi s-a intamplat niciodata.nu stiu c sa zic. dar nu te lasa intimidata de el... ignora-l sau zii ca uh nu vb cu un baiat care se poarta asa cu o fata. daca vrea sa fie respectat sa respecte sh el p cei din jur, hai ca t descurci.sa vada si el ca daca esti fata asta nu inseamna ca esti mai timida.bafta.mai vb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuuuum? ai refuzat un super cocalar de carter? pai de ce? tea intrebat de vrei sa fii cu el, unde?

| Razvan a răspuns:

Nu.Sunt foarte clara cu riscul de a parea(sau a fi) nesimtita. Spun verde in fata ce cred, fara jigniri inutile si fara publicwinking

| DanSor a răspuns:

Sunt baiat dar pot da un sfat, indiferent ca e vb de fata sau baiat: indiferenta... asta doare cel mai tare.
Nu trebuie sa-l/s-o jignesti, atat timp cat poti fi indiferent/a cu el/ea totul e ok.
Cum a spus si cineva mai sus: daca atata poate... asta e, e o chestie din cele N pe care le avem de la "mama natura", daca pot spune asa.
Tara asta e plin si de baieti si de fete care sa fie iubiti/iubite, asa ca... "orice sut in fund, un pas in fata".
Sa auzim numai de bine si succes la baietiwinking

| Roxii a răspuns:

Da mi s-a intamplat si mie dar nu chiar asa ...m-a intrebat un baiat de la mine din clasa daca vreau sa ma pun cu el si am vrut sal tin in suspans si pana la urma i-am zis nu ...si cand m-am dus luni la scoala el zisese la toata clasa ca sunt cu el ca sa se razbune si toozy au sarit pe mine sa ma intrebe bla bla bla o gramada de chestii si pana la urma tot el a picat de prost ca a iesit adevaru la iveala tapa alex