| Rafaella95 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa aveti prieten/a si dupa un timp sa fiti indragostit/a, de o persoana si sa nu ii dati semne acelei persoane, adica sa tineti in voi! Si daca da vreau sa imi spuneti pe scurt! Va rog frumos!

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da rafaella si ce sa fac o tin pentru mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, pentru ca, deseori, apar tentatii pe care trebuie sa le ignoram, evitam, daca avem sentimente pentru partener.
Aceste tentatii trebuie sa le privesti ca pe niste teste. Cand un baiat te priveste insistent, iar tu ii raspunzi la priviri si simti ca ai fluturasi in stomacel care stau bine mersi acolo zile la rand, nu inseamna ca il iubesti. E foarte posibil sa fii pur si simplu atrasa de el, sa fie o atractie de moment, care va disparea curand.

Daca esti confuza si nu stii ce decizie sa iei, analizeaza foarte bine lucrurile. Simti ca il iubesti pe iubitul tau? Daca da, continua sa tii in tine ceea ce simti pentru celalalt tip si incearca sa nu te mai gandesti la el. Petrece mult mai mult timp cu iubitul tau si vezi daca esti fericita, implinita.
Daca sentimentele pe care le ai fata de celalalt sunt puternice, zic sa renunti la actualul. Dar, nu inainte de a incerca ce ti-am scris mai sus.

| deyouu a răspuns:

Da. Sfatul meu este sa te desparti de iubitul tau actual daca nu il mai iubesti, pentru. Ca din cauza asta o sa ai si tu si el de suferit.Mi s.a intamplat eram cu un baiat iar la.sc. am vazut altul care imi placea nu i.am spus iubitului meu dar dupa un timp si.a dat seama.Mi.am dat seama ca trebuia sa ii spun dinainte pentru. Ca a suferit si el din cauza asta. Sper ca sfatul meu sa iti fie folositor.☺