anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa intalniti o persoana de sex opus, care sa semene cu tine, si ma refer la fizic: structura corpului? Acum, revenind la problema mea: este vorba despre un băiat de la o clasa paralela. De cand incepusem anul scolar, s-a intamplat sa facem pentru prima data ora de sport in aceeasi sala..de atunci, cam la fiecare ora, ne aruncam priviri.el de obicei nu face sportul, asa ca ma urmareste cu privirea laughing iar când nu il fac nici eu, se muta pe partea cealaltă a salii ca sa ma vadă si idk, incepe sa vorbeasca cu prietenii lui, si apoi si ei incep sa se uite la mine. La fel se intampla si pe hol. Imi place de el, chiar daca nu am vorbit niciodata cu el. Chestia e că nu prea inteleg ce ar trebui sa insemne lucrurile astea: susotelile.
17 ani

6 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

De ce nu face sport?

| RAY a răspuns:

Si eu care credeam ca majoritatea avem 2 maini, 2 picioare si acelasi organe, sigur e ceva unicat la baiatul ala si tu, vb cu el ca ai gura cu ce te putem ajuta sa vb noi cu el?

| LoveSleep a răspuns:

Deci, tu semeni cu un băiat sau el cu o fată?
Care din voi e travestit? Jur că nu pricep nimic. Să mă lămurească careva.

| Kaℓi a răspuns (pentru LoveSleep):

Ce nu intelegi? seamana la structura corpului. Au cate doua maini, doua picioare, doua urechi. Doi ochi. Corp structurat pe un schelet osos, ambii. Leiţi, adica.

| LoveSleep a răspuns (pentru Kaℓi):

E prea complicat pentru mine.

| pufulescu a răspuns:

Susotelile in timp ce priveste spre tine sunt clar in legatura cu persoana ta. Ce vrei sa stii de fapt? Ca te place e un lucrur sigur dar in ce masura doar tu poti afla vorbind cu el.
Asemanarea fizica nu este ceva asa rar si nu e neaparat un semn ca va potriviti si la caracter, asta ramane de vazut.