Da! Tuturor li se intampla, macar o data in viata asa ceva. Si nu e neaparat frica, pot fi si alte motive. Cel mai bine este sa te lamuresti pe tine insati, intr-o altfel de situatie si sa vezi daca iubesti cu adevarat sau nu. Dupa care trebuie sa actionezi, nu e bine sa ti in tine.
Da, in prezent traiesc asa ceva
stiu si facebook-ul lui
de multe ori intru pe pagina lui, ma uit la poze, dar nu am nici macar tupeul sa ii cer prietenia, deoarece are prietena
il cunosc si in realitate, dar nu banuie nici macar 1% ca il plac
incerc sa fiu ferma sa nu dau de banuit
Buna Da, mi s-a intamplat si mie sa fac greseala asta timp de 19 ani Eram foarte timid.Acum insa am citit mult, am invatat despre relatii de cuplu. Sa iubesti pe cineva si sa nu ai curaj sa ii marturisesti sentimentele inseamna sa traiesti limitat.Inseamna ca TU INSUTI nu te consideri o persoana suficient de draguta, suficient de buna pentru acea persoana. Daca tu spui acelui baiat sentimentele tale gandind ca nu il vei avea niciodata, "batalia" e pierduta inca dinainte de a incepe. Asculta-ti inima Luiza. Inima mereu iti spune adevarul, in absolut ORICE situatie.Dar creierul a invatat doar lucrurile care te-a facut sa fi ceea ce esti astazi. Lucrurile negative, cum ar fi :Nu esti suficient de buna, nu arati bine, ai nu stiu ce defecte, de ce tocmai tu? si alte prostii de genul asta.Frica este doar o iluzie in mintea noastra. Daca pui doi oameni sa discute in fata a 50.000 de oameni, unul din ei poate sa multumeasca lui Dumnezeu ca a ajuns acolo, ca mereu si-a dorit sa vorbeasca in fata a 50.000 de mii de oameni, si e super fericit in timp ce cealalta persoana tremura si face pe el de frica, nu stie ce sa spuna. Unde este frica atunci? Pe scena? In audienta? E doar in mintea acelei persoane. Nu fi ceea ce vor altii sa fi.FI TU INSUTI! Esti fata O fata simte de sute de ori mai usor ce e in gandul unui baiat atunci cand vorbeste cu ea. Cand vrei sa faci ceva, FA-O, Cand vrei sa spui ceva, SPUNE. FI TU INSUTI! Vorbeste cu acel baiat si vezi ce fel de persoana e.Afla mai multe despre el. Fa-l sa vorbeasca despre el insusi. Apoi cand vrei sa stii adevarul, asculta ceea ce SIMTI despre acea situatie.Nu ce crezi, mintea mai mult minte.Inima SIMTE. O sa reusesti sunt 100% sigur.Iti doresc mult succes.Iti doresc o zi superba in continuare, si o ambitie BETON in indeplinirea fiecarei dorinte, fiecarui tel in viata
Da...mi se intampla chiar acum...doar ca baiatu pe care il iubesc are prietena si nu cred ca ar vrea sa se desparta de ea pentru mine.
Da pentru ca iti este teama sa-i spui persoanei respective, teama ca sentimentele nu sunt recioproce si ca te-ar putea respinge, dat de ce sa nu incerci? de ce sa nu-ti invingi teama si sa faci ce inima-ti dicteaza priveste si partea buna a lucrurilor nu numai cea rea. succes:*
Cred ca oricui i s-a intamplat. Probabil ca cea mai mare frica a celor care isi tin sentimentele ascunse este aceea de a avea parte de respingere. Daca te afli in situatia asta, eu zic sa-ti aduni tot curajul pe care il ai si sa marturisesti persoanei respective sentimentele tale. Ai numai de castigat: se poate sa-ti raspunda cu aceleasi sentimente sau nu, insa in acest caz stii ca nu mai ai pentru ce sa astepti si poti trece mai departe. Bafta!:*
Incearca in primul rand sa te aproprii de el ca simpli amici, poate chiar prieteni astfel incat sentimentele tale sa nu fie un soc pentru el. Acorda-i mai multa atentie decat altor baieti, dar fara a exagera pentru ca risti sa pari disperata. Ofera-te sa il ajuti in diferite chestii pe care nu te-ar deranja sa le faci si in acelasi timp sa fie chestii simple, pentru ca sigur va conta. Cu cat esti mai comunicativa, sunt mai multe sanse de a se infiripa ceva intre voi.
yourfriend_1956 întreabă:
linarkfts întreabă: