| SFVM94 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa va indragostiti de cineva si sa nu aveti o relatie cu acea persoana chiar daca si acea persoana era indragostita de tine? Un motiv ar putea fi frica de o relatie sau ceva de genul asta? Sa-i fie frica persoanei respective sau tie? Ati patit asa ceva sau ati auzit de asa ceva.Si cum ar putea respectiva persoana sa treaca peste aceasta frica.Va multumesc.

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Am patit asa ceva. E teama aia de '' e prea frumos ca sa fie adevarat ''. Se intampla de obicei celor care au suferit mult in relatii si le e greu sa o ia de la capat.

| Contrast a răspuns:

Cred ca cel putin odata in viata pierzi ceva, sau pe cineva din cauza fricii. Personal... mi-am refuzat o relatie doar pentru ca el era mai tanar decat mine cu 10 ani. Frica nu si-o poate invinge decat cel ce o simte, si aici cred ca are foarte mult de spus cat de mult iti doresti acel "ceva ", si cat de mult esti dispus sa lupti pentru aceasta. Daca poti sa renunti usor, inseamna ca nu ai pentru ce sa lupti sau poate chiar nu merita, dar daca merita si iti doresti cu adevarat sa lupti pentru voi, invinge-ti frica si luptati impreuna cu voi insiva si cu ceilalti, daca e cazul!

| Tiby_4612 a răspuns:

Mie mi se intampla des pentru ca sunt timid, multe fete ma plac si se uita des la mine si imi fac si ochi dulci se pun pe tava in fata mea iar eu parca as fi stricat la stomac sau nu am pofta de un desert asa le ratez pe toate una cate una

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de fiecare data am trecut prin asta laughing