| nikol a întrebat:

Vi s-a intamplat sa va indragostiti de o persoana care nu o placeati? Suna ciudat nu?

6 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Tocmai asta e unul dintre misterele dragostei.E inexplicabil cum ne simtim atrasi la cineva tocmai de lucruri care sunt respingatoare pentru altii.In majoritatea cazurilor o relatie incepe prin tachinari reciproce intre cei doi.Pare ciudat, dar incercand sa elucidam aceste mistere legate de dragoste, mai mult ne adancim in nestiinta.Si nemaiavand motive sa ne punem intrebari, viata ne-ar deveni mai searbada.Eu,in liceu, prin anul trei eram indragostit de o colega a actualei sotii.Si,,intermediarul,,dintre noi era chiar sotia mea.Acum,dupa 30 de ani,cea care imi,,acoperea,, intalnirea cu iubita imi e sotie, iar iubita e sotia unui bun prieten.E randul meu sa te intreb:-,, Suna ciudat, nu?,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, foarte ciudat.
PS: Mi-s-a intamplat

| Ella3133 a răspuns:

Da,stiu si eu am trecut prin asta e aiurea
Era sub ceea ce vreau de la un baiat, dar a fost una d`aia trecatoare...

| ToLoveRu a răspuns:

De fapt nu mi se pare ciudat...happy
Mereu ma certam cu un coleg.Mereu adica din orice prostie.Colegii si profesorii stiau de noilaughingNu era ceva ciudat pentru ceilalti.Desi ne certam tot timpul el ajungea sa isi ceara scuze.Mereu ne impacam.
La inceput in clasele primare ne uram.Nu ne suportam absolut deloc!
Dar intr-adevar am ajuns sa fim impreuna si, desi relatia nu a durat mult chiar si acum dupa atatia ani suntem prieteni. Ne consolam mereu reciproc in cele mai grele momente, chiar daca imi lipsesc momentele petrecute impreuna...big grin

| Anonymus995 a răspuns:

Da..era o fata de care m-am indragostit si de care la inceput daca mi-ar fi spus cineva ca o sa-mi placa de ea as fi ras in hohote.dar se poatebig grin
si de fapt cred ca este mai bine sa te indragostesti asa.pentru ca dupa ce o cunosti iti dai seama ce minutata ebig grin

| AnduTzzzu a răspuns:

Mi s-a intamplat, o colega frumoasa da mereu ma certam cu ea...La un moment dat dupa fff multe certuri chiesti am ajuns sa ne indragostim unu de altul foarte tare... apoi ea a decedat intr-un accidentsad
In fine nu vreau sa imi rascolesc inima!