| samiZiciPompier a întrebat:

Vi s-a intamplat sa va placa de cineva de acelasi sex, in felul in care va place sexul opus? Ce v-a placut la el/ea? V-ati vedea vreodata intr-un cuplu gay/lesbi? Incerc sa inteleg mai bine astfel de cupluri happy Mersi.

Răspuns Câştigător
| Kira5854 a răspuns:

Atunci cand esti atras de o persoana, nu te atrage numai fizicul ci si modul inc are se paorta..gesturi, stil, obiceiuri etc.
Astfel, cum te poti simti atras de sexul opus, cum e firesc, ti se poate intampla sa te atraga o persoana de aceeasi sex. Asta nu te face gay.
E posibil ca dupa acea persoana, sa nu iti mai placa nimeni de acelasi sex.
Cunosc cateva tipe lasby, deci din conversatiile cu ele, am inteles ca pur si simplu daca in fata lor sta un tip dezbracat, nu sunt deloc excitate, se simt ca si cum ar sta langa ele o pisica sau un animal, adica indiferenta, in schimb, cand au o fata se simt excitate. Eu de exemplu nu cred ca am atractie in special faa de femei sau de parbati, momentan am iubit de aproape 2 ani, dar daca nu as mai fi cu el si m-as simti atrasa de o femeie, as lua in calcul o posibila relatie

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Niciodată

| ania a răspuns:

Proful meu de psihanaliză de la facultate ne spunea că în fiecare om există o atracție pentru corpul uman îngeneral și că într-un anumit context, oricine ar putea deveni homosexual sau lesbiană.
Pentru mine în traducere creștină, asta înseamnă că avem în diverse grade în funcție de persoană, înclinație spre toate păcatele.Homosexualitatea e la fel de înnăscută ca și adulterul, crima, invidia, lăcomia, mândria, etc.

| mihai69 a răspuns:

Într-un cuplu, nu mă văd.
Dar să ne manipulăm ( rolling on the floor ) împreună cu un tip de același sex, nu aș avea obiecții.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci lesbi si gay = boala clar. Eu nu ma pot transforma acum in lezbi/lesbi (nici nu stiu cum se scrielaughing nu-s curioasa. Este o boala din nastere o lesbiana si un gay pe bune sunt asa de la mama lor nativi, poti ajunge asa ma gandesc daca nu te regasesti in persoana de sex opus iar dorinta ta este cu totul altahappy spre exemplu nu gasesti in barbati ceea ce ai tu poate esti o persoana foarte delicata, emotiva... te atrag femeile, "m-am blocat nici nu stiu cum gandesc ei de altfel".
Mereu mi-s-a parut yach. atunci cand imi imaginez 2 gay spre exemplu nu as putea spune yach cand vad 2 tipe frumoase impreuna:X
Pe mine ma atrag unele fete doar unele ci nu prin frumusetea lor (eu cand vad o tipa frumoasa sunt ceva de genul woai cat esti de frumoasa) nu are legaturalaughing ci felul ei de a fi are altceva, poate este o tipa masculina, de obicei cand femeile sunt impreuna se distreaza cat despre barbati accept misoginii au dreptate in mare, nu totala. Dar nu gaylaughing))
Eu ma gandesc daca 2 femei arata sexy impreuna asa de fun doi barbati, ce ar fi rau in asta? daca doua femei pot fi impreuna doi barbati de ce nu ar putea? iti spun eu groazniclaughing)) nici nu vreau sa ma gandesc... este scarbos si jenant. Nu am nimic impotriva cu barbatii atrasi de alti barbati ca fizic sau "bahh ce lucrat ii ala" poate este gelos dar cred ca si barbatii au un model masculin in viata ca-i Beckham sau Justin Bieber, ci nu ma refer la barbatii trecuti de 30 de ani ci la pustanii din ziua de azi pana la varsta de 23 de ani ei au modele, si mie imi plac lesbiencele.
Si eu incerc sa descopar ce este ineregula, deja sunt prea multi gay si femei lesbi ceea ce este cam ciudat...
Ma gandesc asa una este sa fi atras si sa iti placa o persoana iar alta este sa fi gay de la mama naturahappy
Femeile pot fi usoare si barbatii pot dar femeile sunt usoare de celel mai multe ori un barbat nu are cum, nu il poti face stii tu cumwinking nu spun, ca imi sterg raspunsullaughing)
Femeile, un barbat poate face sex cu doua femei, nu vad nimic rau in asta, eu nu as face dar vorbeam la modul general ma exclud pe minelaughing happy
Cum ar fi 3 barbati sa faca sex?straight face
Femeia este precum o necesitate. arabii de ce au mai multe neveste? asa ca. te-am mai luminat sperhappy
Nu vreau sa judec, sincera, mai ales in lucruri care nu le voi intelege niciodata. Prefer sa ignor si sa ma bucur de fericirea mea si a celorlalti indiferent de "micutul secret" al fiecaruia.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Vi s-a intamplat sa va placa de cineva de acelasi sex, in felul in care va place sexul opus?"
Nu. Totuși am avut o experiență destul de bizară: Eram vreo 2 ani la o petrecere și am avut o fantezie ciudată, îmi imaginam că mă sărut cu un tip...-_- Normal că pe moment n-am realizat, dar când am conștientizat eram ceva gen : WFT!? Oricum revenit chestia a fost degajată de o dezechilibrare hormonală, și o stare psihică ciudată (nu mă simt bine la petrece, de cele mai multe ori tocmai pentru că sunt singur), etc.
"V-ati vedea vreodata intr-un cuplu gay/lesbi?"
Nu.

| AnoNymOuSS11 a răspuns:

Doamne fereste, nu inteleg homosexualii, si niciodata nu o sa ii inteleg, este ceva anormal care nu vine de la Dumnezeu.

| PogChamp a răspuns:

Nu e nimic de inteles, fiecare are preferinte.
Cum unii mananca doar cartofi prajiti cu hamburgeri si altii molfaie morcovi, asa prefera si unii oameni anumite trasaturi ale aceluiasi sex.
Spre deosebire de majoritatea primatelor "alfa" ale romaniei ce cred ca e o boala, homosexualismul e doar o eticheta inutila aduse unei preferinte sexuale.
Tovarasul tau cel mai apropiat poate avea preferinte gay, chiar daca are o familie cu 5 copii, prin simplu fapt ca e tinut sub presiune de societate sa-si cladeasca o mizerie de familie traditionala.

| anonim_4396 a răspuns (pentru PogChamp):

Nici de "preferință" nu e vorba, deoarece e ceva genetic, nu e o alegere cum isninuază uni.

| PogChamp a răspuns (pentru anonim_4396):

Si pe baza carui fundament spui tu ca e genetic, ca asa ai vazut tu ca a comentat un pulache pe internet? Am o cunostinta ce are 2 copii, fata si baiat, el are preferinte homosexuale, copii lui nu, deci faptul ca e genetic e un argument fara baza.

Știi că genele pot sări o generație nu?
http://www.latimes.com/......story.html

| PogChamp a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa imi infirmu tu argumentu? cu o mutatie genetica rara?
Esti penibil, du-te si te culca.

Știi că preferința presupune o alegere nu? Ceea ce nu se poate spune despre un homo, prin altele nu cred că cineva ar prefera să fie luat la mișto și batjocorit așa de dragul diversități. De asemenea homosexualitatea nu e numai la oamenii, e comună și la alte specii.

| samiZiciPompier explică:

Multumesc tuturor. Ma bucur sa vad atatea pareri despre homosexualitate big grin

| bvzmsam a răspuns:

Da. A inceput sa imi placa de un baiat mai decat un simpl prieten acum ceva timp, dar nu am mai experimentat o relatie cu sexul opus pana atunci.
Se aseamana cu mine, deja locuiam impreuna si incepusem sa ne cunoastem. Sunt gay, aici (Olanda) pot recunoste usor ca-s gay ca oamenii accepta.

| Grazziano123 a răspuns:

Sa va fie clar tuturor: homosexualitatea este o boala psihica care a fost scoasa. Precum este cancerul, schizofrenia, etc. Este ceva anormal.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Grazziano123):

Inainte sa vorbesti, documenteaza-te. Uite aici un clip pentru tine :
https://www.youtube.com/watch?v=0xfzmLzFw48
Fata din clip a terminat facultatea de medicina, deci cam stie ce spune, si s-a mai documentat despre asta. Si tu ai face bine sa te documentezi, daca iti folosesti creierul, sa stii ca nu o sa il defectezi. Poti sa mai vezi din videoclipurile postate de ea, sunt faine, si are mare dreptate, mai ales de cand a devenit atee. Bafta, sper ca de acum inainte sa te documentezi despre un subiect si apoi sa vii aici si sa vorbesti, nu sa vorbesti si sa nu ai habar ce zici. Bye!